nl NLNederlands

Actief

Actieve activiteiten

En dan nu de handjes uit de mouwen!

Want bij de actieve workshops en activiteiten die we hier aanbieden ben je wel even druk. Maar druk om een goede manier, er komt geen stress bij kijken. We bieden je naast een actieve workshop ook nog een lekker en voldaan gevoel als je één van deze workshops hebt voltooid.

Waar je aan moet denken? 

Nou je moet niks, maar we raden je aan om alle actieve workshops en activiteiten die we aanbieden even te bekijken, want ze zijn allemaal geweldig om te doen!

Zo kun je met je team, collega’s, vrienden of familie de strijd aangaan op het voetbalveld met Bubble Ball, superleuk is dat! Of bouw een vlot met je team. Bouw niet té vlot en wees nauwkeurig, voor je het weet lig je in het water. Of je kiest voor de Outdoor Lasercombat, daar is de kans op een nat pak een stuk kleiner, of je moet een zwakke blaas hebben.

Hieronder vind je ons complete aanbod aan actieve workshops. Doe je ding en kies er eentje uit!

Waarom actief doen?

Fysieke activiteit geeft een boost aan je energieverbranding, hersenen, longen en spieren. Je buikvet neemt af en je krijgt een betere insulineresistentie. Dagelijks wandelen of hardlopen in de buitenlucht, krachttraining en ontspanningsoefeningen hebben vaak een gunstige invloed.

Het boeken van een activiteit bij MANS Events blijkt echter nog altijd de beste manier om plezier te hebben tijdens het actief bezig zijn!

En perfect team-uitje

Tijdens een actieve workshop of activiteit waarbij je fysiek bezig bent leren de deelnemers te vertrouwen op de individuele bijdrage van hun teamgenoten. Door gezamenlijk de uitdaging aan te gaan bouw je tegelijkertijd aan een beter team. Je werkt samen met je team naar een resultaat toe en het geeft een voldaan en tevreden gevoel als het doel behaald is. Helemaal als er een hoop plezier bij komt kijken!

Goed voor je gezondheid

Een actieve workshop heeft als prettige bijwerking dat het goed is voor de gezondheid, zowel fysiek als mentaal, van de deelnemers. Je bent ook nog eens even verlost van de sores van de dag, dus die stress die je af en toe ervaart op je werk verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je bent even weg uit de dagelijkse sleur! 

Kortom, de actieve workshops van MANS Events zijn een krachtig instrument om samenwerking, het teamgevoel én de gezondheid te bevorderen!

Zij gingen u voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.