nl NLNederlands

City Games

City Games

In je eigen stad, in je eigen omgeving, komen wij naar jou toe met onze City Games.

Deze activiteiten spelen zich allemaal buiten af, buiten in jouw vertrouwde omgeving. Dat jij je eigen omgeving op je duimpje kent, komt hierbij goed van pas. Maar het kan ook zijn dat je met onze CityGames in een hele nieuwe omgeving terecht komt, waarbij je een nieuwe stad of plek gaat ontdekken. Spannend!

Want er komt wat spanning bij kijken hoor. Zoals bij The Hunted Game bijvoorbeeld, waarbij je achtervolgd en opgespoord wordt door premiejagers. Of ze je te pakken krijgen is aan jou! Ontsnappen staat ook centraal bij Escape City Challenge, de escaperoom op straat. Los jij die puzzel op met je team?

Natuurlijk is er meer. Nieuwsgierig naar wat? Bekijk ons complete aanbod CityGames en kies de activiteit die jouw dag onvergetelijk maakt!

Op avontuur

Natuurlijk kun je de lokale VVV vragen wat er allemaal te doen is in die voor jouw onbekende stad. Maar je kunt ook onder de professionele begeleiding van MANS Events op avontuur in jouw stad naar keuze!

Op verkenning, nieuwe dingen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten. Even buiten je comfortzone treden, even lekker gek doen. Problemen oplossen en meer.  Met onze City Games ga je het allemaal beleven!

Oplossingen? Geen probleem!

Onze City Games zijn bij uitstek geschikt om op een speelse manier een nieuwe stad of nieuw dorp te ontdekken. Maar natuurlijk kun je onze CityGames ook in een vertrouwde omgeving doen. Bij onze City Games wordt het probleemoplossend vermogen van jouw team op de proef gesteld. Met de opdrachten die we tijdens de City Games meegeven wordt een beroep gedaan op de creativiteit, originaliteit en doorzettingsvermogen van alle teamleden. En dat alles in een jasje van plezier!

Voor een uitstekend teamgevoel

Het samen spelen van onze CityGames zorgt voor een hoop vermaak, met als logisch gevolg een hoop leuke herinneringen. Door samen vol voor de oplossing te gaan ontstaat er een sterkere band tussen de teamleden en verhoogt het de betrokkenheid onderling. Spelenderwijs wijzer worden, zeg maar!

Zij gingen u voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.