nl NLNederlands

Culinaire Workshops

Culinaire Workshops

Jongens en meisjes, aan tafel!

Het is etenstijd! Maar niet voordat je een van onze Culinaire Workshops hebt afgerond. Dan pas is het nomnomnom.

We kunnen niet zonder een goed bord met lekker eten. Maar hoe krijg je die overheerlijke hap op tafel? Met onze Culinaire Workshops laten we je precies zien – en beleven – hoe dat moet. En dat kan op verschillende niveaus en verschillende maaltijden. Of maaltijdjes, zoals bij de Tapas- en de Sushi Maken Workshop.

Variërend van een stoere en rauwe BBQ Smoker Workshop (rauw, medium rare, of well-done, kies maar) tot een uiterst verfijnde maaltijd bij de Master Chef Experience, je kunt bij ons terecht!

Vul jij het aanvraagformulier in? Dan vullen we samen jouw maag!

Goed eten?

Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor je lichaam: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen, vezels en genoeg vocht. Het moet er allemaal in om je een beetje fit te voelen. En je hebt een kleinere kans op diabetes, kanker en ziekten aan je hart en bloedvaten, zoals een beroerte of hartaanval.

Maar het moet het ook gewoon lekker zijn!

Meer dan koken

Bij onze culinaire workshop leren we je niet alleen om een gerecht of maaltijd te bereiden, je krijgt ook achtergrond informatie over de ingrediënten, bereidingswijze en hoe gezonde voeding bij kan dragen aan een gezonde levensstijl. Je leert gerechten van over de hele wereld kennen, met smaken en tradities waarvan je misschien nog nooit van hebt gehoord. Of beter eigenlijk; hebt geproefd.

Samen koken is een unieke manier om te leren, samen te werken en natuurlijk van een overheerlijk maaltijd te genieten! Wij hebben de smaak in ieder geval al goed te pakken, we nodigen je uit om snel een van onze culinaire workshops te komen proeven.

Een smakelijke ervaring op elke locatie

Want je culinaire vaardigheden ontwikkelen kan echt overal met onze culinaire workshops. Je kunt ervoor kiezen om de workshop bij je op het werk te doen met je collega’s, bij je thuis met vrienden, of je vraagt ons gewoon of we nog een leuke locatie weten om je culinaire workshop te beleven. We kennen Nederland op ons duimpje, dus we weten altijd waar jij terecht kan voor jouw workshop of activiteit.

Van grote groepen tot kleine gezelschappen, MANS Events ontzorgt!

Zij gingen u voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.