nl NLNederlands

Quizzen

Quizzen

Wat weet jij wat de ander niet weet?

Schreeuw het niet van daken, maar pas jouw kennis toe in een van onze quizzen. Bij de quiz laat jij en je team zien dat jullie kennis macht is. Overrompel je tegenstander bij de pubquiz, zet ze in hun hemd bij de Ik Hou van Holland-quiz of laat ze voor schut staan bij de Muziekquiz.

Of blazen we nu te hoog van de toren? Is je tegenstander toch sterker dan verwacht? Slimmer of sneller misschien? Kom erachter en boek die quiz!

Want wie er ook wint of verliest, onze quizzen staan garant voor een leuke middag of avond!

Onze Quizzen

Doe die quiz!

Weer of geen weer, met een quiz zit je altijd goed! Lekker binnen met je collega’s, familie of vrienden laten zien wat je allemaal weet. Dus prima geschikt als je in de wintermaanden wat leuks met elkaar wilt doen.

Onze quizzen zijn voor jong, oud en voor ieder niveau. Desgewenst kunnen we jouw quiz op maat maken! En een quiz kun je overal doen, bij je thuis of in de kroeg; we brengen al onze quizzen naar je toe!

Onze quizmaster is er klaar voor!

We bieden niet alleen een muziekquiz, kerstquiz of pubquiz aan. We bieden je een avond vol plezier, uitdaging en gezelligheid aan! Onze quizzen gaan aan al je verwachtingen voldoen, zoveel is zeker. Of je nu een grootschalig bedrijfsevent of een intiem avondje met vrienden hebt, onze quizzen zijn bij uitstek geschikt om de avond naar een hoger niveau te tillen.

Onze quizzen zijn ontworpen om iedereen te vermaken, ongeacht leeftijd of interesses. Ze bestaan uit een breed scala aan vragen, van algemene kennis tot muziek, van film tot geschiedenis. Teams kunnen tegen elkaar strijden om die felbegeerde titel van quizkampioen. Onze quizmaster zal zorgen voor een naadloos verloop en een onvergetelijke avond!

Meer dan alleen een quiz?

Dat kan. Want een avond met alleen vragen en antwoorden is misschien wat aan de karige kant. Bij een quiz hoort immers ook een lekker koud biertje, of een goed glas wijn. En ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Om je quizavond compleet te maken kunnen we jouw avond geheel in stijl aankleden met bijpassende decoratie. Of je nu een themafeest geeft of gaat voor een klassieke uitstraling, wij hebben alles in huis om je quiz onvergetelijk te maken. Dus ben jij klaar voor een avond met een perfecte mix van vragen, eten en drinken, competitie en geweldige sfeer?

Boek dan vandaag nog jouw quiz bij MANS Events. Dat is de kracht van Live!

Zij gingen u voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.