nl NLNederlands

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Zwarte cijfers, groot project de deur uit, vakantie of om een andere reden stoom afblazen? MANS Events organiseert al jarenlang de meest uiteenlopende bedrijfsfeesten van klein tot groot en voor iedere denkbare gelegenheid. Van intieme vrimibo tot meerdaags bedrijfsfestival. Voor ons is niets te gek!

We toveren uw bedrijfspand of kantoor om tot een fabuleuze feestlocatie. Liever elders uit uw plaat gaan? Komt goed! Wij kennen de allerbeste locaties in binnen- en buitenland voor circustenten, festivalterreinen of zaalruimte. Van maaltijden tot verblijf, van programmering tot vervoer. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat iedereen optimaal kan genieten.

Inspiratie nodig? Check dan vooral de onderstaande cases en thema’s. Heeft u al een tof concept in uw hoofd? Neem dan contact op. MANS Events denkt graag mee!

Doe het goed of doe het niet!

Een goed bedrijfsfeest is zoveel meer dan een bar, een dansvloer en een DJ. Wij gaan voor de allerhoogste kwaliteit. Het organiseren van evenementen beschouwt ons team benadert als topsport. Bij ons geen halfbakken thema’s, gare verkleedpartijen, geforceerde gezelligheid of kneuterige programmering. Alleen het allerbeste is goed genoeg.

Door de complete locatie een make-over te geven lijkt het alsof u binnentreedt in een compleet andere wereld. Een wereld waar inspiratie, verbinding en vertier de scepter zwaaien. Dit zijn gegarandeerd de aller appetijtelijkste happenings waar nog jarenlang over nagepraat zal worden.

Machtig maatwerk

Omdat wij al een poosje meedraaien in het evenementenwereldje weten we inmiddels aardig goed welke thema’s goed werken. Zin in meezingers op een typisch Hollands feest of liever een tropische cocktail tijdens de Caribbean summer night? Wint u de jackpot in ons roaring 20’s-casino of steelt u de show op de dansvloer van een 80’s en 90’s party? Van magische avondje stappen tot lang weekend lol trappen.

Onze gevarieerde en flexibele concepten zijn volledig aan te passen aan ieder bedrijf, thema, behoefte of gelegenheid. Muziek, aankleding, techniek, horeca, catering, vervoer en amusement fixen wij. Geef alle kopzorgen uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, wij brengen het ultieme bedrijfsfeest naar u toe. Bent u er klaar voor?

Enthousiast?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Zij gingen u voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.