nl NLNederlands

Bedrijfsfestivals

Bedrijfsfestivals

Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross, wat een gave evenementen zijn dat he? Hoe vet zou het zijn om zoiets zelf te organiseren? Deze fantastische ervaring kunnen wij ook bieden met onze MANS Events-bedrijfsfestivals. Zet het personeel in het zonnetje, vier fijne jaarcijfers of sta stil bij een jubileum. Op deze manier laat u gegarandeerd een verpletterende indruk achter met een geweldig evenement.

Onze bedrijfsfestivals zijn gegarandeerd origineel, spetterend, memorabel en – al zeggen we het zelf – hartstikke gaaf. MANS creëert de typische ongedwongen sfeer in combinatie met een complete beleving waar alle lekkerbekken, muziekgekken, waaghalzen, feestvarkens en levensgenieters hun vingers bij aflikken.

Jouw eigen bedrijfsfestival

Bij het organiseren van een festival komt nogal wat kijken: techniek, op- en afbouw, programmering, horeca, logistiek en duizenden mailtjes. Dit organisatorische klokwerk solderen wij helemaal voor u in elkaar, zodat alles op rolletjes loopt en u zich alleen met de leuke dingen hoeft bezig te houden. Compleet verzorgd én volledig ontzorgd, noemen we dat.

De concrete invulling, line-up en inrichting van het terrein worden in overleg bepaald. Natuurlijk voeren we de huisstijl van het bedrijf tot in de programmaboekjes door om de totaalbeleving af te maken.

Hoe het festival eruit gaat zien? Dat is aan u! Niets is ons te gek. MANS Events realiseert bedrijfsfestivals op elke plek. Wij toveren elke locatie om tot een magisch festivalterrein dat voldoet aan alle wensen, boeken de beste artiesten, fixen het juiste entertainment en zorgen voor een voedzame bodem om goed op te feesten. Zowel overdekt als in de openlucht of allebei.

Specialiteit van het huis

MANS Events heeft ruime ervaring met bedrijfsfestivals op maat. Zo trakteerden we het personeel van Cogas op een titelende wereldreis en gingen 5.000 bezoekers los bij de Hoogvliet Supermarkt-variant op de Zwarte Cross. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van mooie herinneringen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden.

Enthousiast geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan  contact op!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.