nl NLNederlands

Bedrijfsjubileum

Jubileum

Komt de grote dag voor jouw bedrijf langzaam maar zeker dichterbij? Dat klinkt als een uitstekende aanleiding voor een jubileumfeest. Blik terug op het glorieuze verleden, sta stil bij het overheerlijke heden of blik vooruit op een ambitieuze toekomst tijdens een speciaal event waar uw bedrijf het stralende middelpunt is.

Wat de gelegenheid ook is. MANS Events transformeert uw jubileum in een monumentaal moment voor het personeel, zakenrelaties, trouwe klanten en stakeholders. Of het nu om 50 of 5.000 genodigden gaat: wij bruisen van de expertise om uw bedrijfsmijlpaal te laten vlammen in gepaste stijl en zo uitbundig als u wil!

Van harte gefeliciteerd

Het vieren van een jubileum is in vele vormen en maten mogelijk. Wij matchen uw behoefte met onze expertise. Wedden dat MANS Events iets kan verzinnen waar u zelf nog niet eens aan had gedacht? Wij vertalen uw wensen naar een fantastisch en uniek concept op maat waarin wij de complete organisatie verzorgen.

Wilt u dineren in een circustent onder genot van een liveconcert met een vuurwerkshow op het eind, gaat u liever op reis naar een toffe stad naar keuze om te genieten van de lokale cultuur, gastronomie en een geheel verzorgd programma met uiteenlopende activiteiten of misschien wel allebei? Prima! Anders nog wat? MANS Events maakt het allemaal mogelijk

Een uniek jubileum

Hebben jullie het niet hartstikke druk? Zeker! Bij zo’n feestelijke gelegenheid komt een kolossale hoeveelheid werk komt kijken. Gelukkig weet ons team wel raad met alle draaiboeken, afspraken, begrotingen, boekingen, communicatie en logistieke breinbrekers waar de jubilaris zich totaal niet druk over hoeft te maken. Daar zijn wij voor, zijn we heel goed in.

Benieuwd wat voor we zoal hebben gecreëerd? Werp een blik op de mooie herinneringen hieronder voor wat inspiratie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.