nl NLNederlands

Feest op uw locatie

Feest op uw locatie

MANS Events is gespecialiseerd in feestelijke transformaties op de meest uiteenlopende locaties, zoals hoofdkantoren, magazijnen of binnenplaatsen. Een evenement op eigen terrein brengt zelfs enkele flinke voordelen met zich mee.

Zo is het vervoer al op voorhand geregeld, hoeven we geen externe locatie te zoeken en is iedere gewenste datum mogelijk. Dat scheelt een hoop! Ook voor ons.

De magische make-over

Hoe gaat dit in zijn werk? Eerst brengen we de wensen duidelijk in kaart, daarna prikken we een datum en tot slot gaan we aan het werk. Verwacht geen half werk als de MANS-wagens bij u voor de deur staan.

Ze zijn tot aan de nok toe gevuld met gave decorstukken en techniek om jouw terrein volledig in thema om te toveren tot een fabuleuze feest locatie. Waar kunnen we dat levensgrote lichtgevende bedrijfslogo ophangen?

Zelf aan de knoppen

Onze drive-in-evenementen zijn volledig naar eigen voorkeur in te vullen. Interactieve demonstraties, verrassende workshops, knotsgekke sportactiviteiten, lekkere livemuziek, indrukwekkende optredens en voortreffelijke catering vormen de bouwstenen voor een uniek event op een unieke locatie die aan iedere denkbare wens en elk veeleisend verzoek voldoet.

Ziet u het al voor zich? Nee? Snappen we. Is ook best lastig. Een goede voorbereiding is het halve werk. Met behulp van een speciale 3D-animatie is het mogelijk om op voorhand te bekijken hoe ons event op jouw locatie eruit komt te zien. Enkele vette cases uit ons portfolio zijn hieronder te checken. Meer weten? Neem dan  contact op!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.