nl NLNederlands

Kerst- & winterevenement

Kerst- en winterevenement

Zin om het jaar in stijl af te sluiten met een onvergetelijke kerstmarkt, knotsgekke kerstborrel of luxueus gala? Wij weten wel raad met alle decemberpret. Dit kan in allerlei vormen en maten. Hoe het er precies uit komt te zien, dat bepaalt u.

Want niets is ons te gek. MANS Events brengt de feestverlichting in de donkere dagen voor kerst gewoon naar je toe. Maar we brengen meer dan alleen het licht. Een 10 meter hoge kerstboom op je parkeerplaats? Gaan we regelen. Je bedrijfslogo geprojecteerd op een levensgrote kerststal? Bel ons even. 50 liter glühwein in je kantine warm maken? Doen we voor je. En mocht de parkeerplaats een laag verse sneeuw nodig hebben, dan leggen we dat neer. En we nemen een hoop gezelligheid mee ook!

Zin om het jaar in stijl te beginnen?

Dat kan! Want waarom de decemberpret niet meenemen naar januari? We zijn namelijk de go-to-guys voor een onvergetelijke nieuwjaarsborrel.

Begin 2024 met een frisse start en kom samen met je collega’s om vooruit te blikken naar het nieuwe jaar. Een jaar vol nieuwe kansen begint immers pas na de nieuwjaarsborrel. En omdat het een goed begin het halve werk is, maken we graag die frisse start voor jouw bedrijf mogelijk.

Onze kerst- en winterconcepten

Iets voor jouw bedrijf?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf deze winter kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor wat warmte en gezelligheid.

Enthousiast?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Zij gingen u voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.