nl NLNederlands

Bedrijfsopening

Een bedrijfsopening organiseren

De eerste klap is een daalder waard. Dit geldt ook zeker voor nieuwe bedrijfspanden waar nog vele jaren gewerkt moet gaan worden. Verzilver een verpletterende eerste indruk door ons mee te laten helpen. Wij organiseren een bijzondere bedrijfsopening die aan alle wensen voldoet en de zaak direct lekker op de kaart zet.

Wonderschone opening

Wie op de grote dag niets aan het toeval wil overlaten, kiest met MANS Events voor zekerheid en jarenlange ervaring. Wij verzorgen een feestelijke opening die tot in de puntjes verzorgd is en waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Want om de verwachtingen van de gasten te overtreffen, moet alles tot in de allerkleinste details kloppen.

Met ons ondersteuningstraject van A tot Z transformeren wij jouw moment in een historische happening. MANS Events is vanaf het begin bij het proces betrokken en neemt al het organisatiewerk uit handen. Denk hierbij aan zaken als uitnodigingen versturen, de boel opfleuren met aankleding, catering van Champions League-niveau verzorgen of het boeken van de allerbeste artiesten.

Wij helpen u graag met een geslaagde bedrijfsopening

We verzorgen de feestelijke opening helemaal in eigen beheer. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u tijdens het gehele traject één aanspreekpunt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Zij gingen u voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.