nl NLNederlands

Online en hybride events

Online en hybride events

Bij een hybride evenement komen de live en online wereld samen. Een deel van de aanwezigen is op de hoofdlocatie en de rest kan het event via een interactieve live-verbinding overal op aarde volgen. Dankzij snellere internetverbindingen en de coronacrisis zijn zulke concepten helemaal mainstream geworden. Zo kan toch iedereen erbij zijn.

Dynamische hybride events

Om zo’n online evenement met talloze videoverbindingen in goede banen te leiden, is een zeer professionele regie noodzakelijk met een showcaller en een draaiboek dat tot op de seconde wordt nageleefd. Ook qua techniek laten we niets aan de toeval over. Niemand wordt immers vrolijk van geklungel met doorschakelingen of geluid dat een halve minuut op beeld achterloopt.

Hoe zo’n hybride evenement er exact uit komt te zien, is aan jou. Beschouw het als een tv-show op maat. Wil jij iemand op afstand live verrassen met een prijsuitreiking aan de deur of laat jij tientallen mensen een quiz tegen elkaar spelen? Het kan allemaal, inclusief bumpers in jouw huisstijl, break out-rooms, op maat gemaakte video’s en presentatie door BN’ers.

Online op maat

Enthousiast geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan  contact op!. 

Zij gingen u voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.