nl NLNederlands

Ons verhaal

Een event dat raakt, verbindt en inspireert

MANS Events organiseert spetterende events voor verschillende organisaties. Evenementen waar nog lang over zal worden nagepraat.

Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfsfestival, een uitbundige opening, een  bedrijfsjubileum, een spectaculaire productpresentatie, een relatiedag of een bedrijfsfeest zijn.

Wij coördineren en faciliteren het volledige evenement en nemen u alle zorgen uit handen. Door uw behoefte en onze expertise optimaal met elkaar te matchen, zorgen wij voor een perfect georganiseerd evenement op maat.

Begeleiding op maat

Wij zijn specialisten in het bieden van een enerverende beleving voor zowel uw personeel als uw leveranciers, maar ook voor uw relaties en klanten. We hebben een professioneel team voor u klaarstaan dat uw evenement met een glimlach begeleidt. We gaan voor een totale beleving die zijn gelijke niet kent.

Enthousiast?

Bij zo’n unieke experience komt heel wat kijken, daarom beginnen we ruim van tevoren met de voorbereidingen. We werken samen met u het concept uit. Onze ervaring is dat er in de aanloop naar het evenement steeds meer geweldige ideeën ontstaan. “Stel je voor dat we dit doen!” Daar houden we van. Want zo ontwikkelt het concept zich tot een ultieme experience waarmee we alle aanwezigen zullen verrassen. Over de uitvoering van al die plannen hoeft u zich geen zorgen te maken: we maken een gedetailleerd draaiboek en coördineren en faciliteren het volledige evenement. U kunt alles aan ons overlaten en samen met uw gasten optimaal genieten.

Bekijk de projecten op onze website voor inspiratie of neem contact met ons en ontdek mogelijkheden waarvan u nooit hebt durven dromen. Alles ligt binnen bereik!

Ons team

Ons team bestaat uit goed op elkaar ingespeelde vaste medewerkers en freelancers.  Allemaal talentvolle professionals, experts op hun gebied, met als belangrijke overeenkomst een grote liefde voor evenementen.  En de drive om samen de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen!

Manfred Geisink

Founder & Algemeen Directeur

Susan Harmeijer

Projectmanager Events

Isa Bouter

Projectmanager Events

Tanya Giling

Coördinator Workshoppen.nl

Johan Wessels

Coördinator Workshoppen.nl

Hans van Odijk

Content Creator

Tjari Zoontjes

Logistiek Coördinator Events

Robert Oude Alink

Allroundmedewerker Events

Sam

Bedrijfshond

Jeroen Loof

Projectmanager Events

Moniek Riekhoff

Coördinator Activiteiten

Hans van Odijk

Allroundmedewerker

Sam

Bedrijfshond

Kim Evers

F & B manager Events

Ook werken bij MANS Events?

Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent. Zit jij vol ideeën, ben je super georganiseerd of een kei in catering? Dan horen we graag van je! 

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.