nl NLNederlands

Onze partners

Om de kosten van jouw event zo laag mogelijk te houden werken wij nauw samen met een aantal partners. En dan voornamelijk met partners die voortkomen uit MANS Events. Zo houden wij de prijs laag en de kwaliteit hoog!

Op het gebied van catering, aankleding en inrichting, activiteiten en workshops, maar ook marketing en ticketservice. En door nauw samen te werken met onze zusterbedrijven, kunnen we deze kwaliteit garanderen. Én dat ook nog eens voor een scherpere prijs dan bij onze concurrent. Alles om jouw bedrijfsfeest, teamuitje of jubileumfeest tot een succes te maken!

Korte lijntjes

Omdat we bijna alles zelf in huis hebben zijn de lijntjes kort, houden we de kosten laag en komen we niet voor verrassingen te staan bij de organisatie en uitvoering van jouw event. Alleen voor licht en geluid schakelen we een externe partner in, want dat is toch wel een vak apart. Gelukkig hebben we daar ook uitstekend contact mee. En eerlijk is eerlijk, die grote tenten waar we 10.000 man in kwijt kunnen zetten we ook niet zelf op.

 

Phoodies Food Event Experience

Maar de catering houden we wel graag in eigen hand! Dat doen we met ons label Phoodies Food Event Experience. Bij Phoodies worden ze blij van de lekkerste hapjes, een uitstekende bediening en een perfecte styling. Phoodies zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreek op het gebied van eten en drinken. En ze laten alle ruimte vrij voor jouw eigen inbreng. Daarnaast verzorgen ze ook nog eens de lekkerste kookworkshops.

Kijk, daar worden wij nou weer blij van!

Evenementenverhuur Nederland

Dat is natuurlijk heerlijk, al dat eten en drinken. Maar dan is het ook wel lekker om aan een statafel te staan of om even lekker neer te ploffen in een zitzak, om al dat lekkers rustig op te eten. En als je dan lekker staat (of zit) te eten en jij kijkt een beetje om je heen, dan moet het event ook nog leuk aangekleed zijn. Het oog wil immers ook wat. En daar komt de decoratie om de hoek kijken. Allemaal zaken die nodig zijn om je event tot een succes te maken. En die hebben ze bij onze partner Evenementenverhuur Nederland allemaal op de plank liggen.

Evenementenverhuur Nederland levert de complete inrichting en aankleding van elk evenement. En daar hebben ze ook al van die creatieve heren en dames rondlopen die met veel enthousiasme meedenken over de inrichting van jouw evenement. Wij drinken er graag een bak koffie mee!

Workshoppen.nl

Als organisatie van menig bedrijfsfeest, bedrijfsjubileum of teamuitje kom je niet meer weg met alleen een hapje en een drankje. Bij een écht tof personeelsfeest of teamuitje wil je jouw gasten een mooie herinnering meegeven. Een beleving waar nog lang over nagepraat wordt. Ook aan die mooie herinneringen kunnen we bijdragen. En dat kan met een geweldige activiteit of een leuke workshop van onze partner Workshoppen.nl!

Vlot bouwen

Met een ruim aanbod van diverse workshops en activiteiten zit er voor ieder wat wils in het vat van Workshoppen.nl. De workshops en activiteiten van Workshoppen.nl worden stuk voor stuk begeleidt door professionals. Je vindt ze in heel Nederland en ze komen graag naar je toe. Dus wil je creatief, culinair, actief of gewoon lekker bezig zijn, bekijk dan gerust het ruime aanbod workshops en activiteiten op hun website.

Er zit ook wat voor jou tussen!

MANS Urban Exposure

Tot slot willen we onze partner MANS Urban Exposure nog even benoemen, nu we toch bezig zijn. De creatieve geesten die daar werken voorzien ons elke keer weer van de meest briljante marketingplannen om elk mogelijk event op een ludieke en originele wijze in de markt te zetten. MANS Urban Exposure laat zien dat jouw bedrijf er is! Of je nu een nieuw product op de markt wil brengen of je merk eens goed onder de aandacht wil brengen, ze maken er bij MANS Urban Exposure een spraakmakende happening van!

Van alle gemakken voorzien

Je leest het al. We zijn van alle gemakken voorzien. Met deze betrouwbare partners kunnen wij zorgeloos jouw event van A tot Z ontzorgen. Door deze samenwerking kunnen we kwaliteit leveren waar je in het kostenplaatje niets van terugziet!

We hebben er al heel wat mooie jaren opzitten samen en we hebben zin in alle jaren die nog komen gaan!

Food event experience
Online boekingsplatform
Online aanmeldplatform
Spraakmakende reclamecampagnes
Stylen en inrichten van evenementen
Ons loyaliteitsprogramma
MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.