nl NLNederlands

Profiteer van leuke extra's

Club MANS

Bij MANS Events zijn we trots op de vele duurzame relaties die wij onderhouden met onze klanten. Om deze steeds terugkerende klanten te bedanken voor hun loyaliteit is Club MANS in het leven geroepen.

Als lid van Club MANS profiteert u van leuke extra’s. Zo neemt u deel aan ons loyaliteitsprogramma waarbij wij uw spaarpot vullen. Over de omzet die u in één kalenderjaar bij ons en onze partners boekt spaart u namelijk 3%. Het gespaarde bedrag kunt u binnen twee jaar besteden aan nieuwe events en/of catering!

Wij mogen met Club MANS ook een aantal tickets naar diverse festivals weggeven. Daarnaast hebben we gedurende het jaar mooie kortingskaarten voor diverse publieksevenementen door heel Nederland.

Als lid van Club MANS ontvangt u ook nog eens twee toegangskaarten voor de jaarlijkse Club MANS dag!

De voordelen van Club MANS

Lucratieve spaaractie

Kans op gratis tickets naar festival

Korting op toegangskaarten

Jaarlijkse Club MANS Dag

De voordelen van Club MANS

U bent van harte welkom bij Club MANS. Er zijn maar twee dingen die u hoeft te doen om van de voordelen van Club MANS te kunnen genieten. De eerste is snel geregeld, dat is een kwestie van het contactformulier invullen. U hoort dan nog van ons!

Het tweede is het leukst om te doen: zoveel mogelijk events boeken bij MANS Events of één van onze partners workshoppen.nl, Phoodies en Evenementenverhuur Nederland!

Schrijf u nu in voor Club MANS

Ook genieten van de voordelen van Club MANS? Vul het formulier in, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.