nl NLNederlands

Catering

Phoodies Food Event Experience

Phoodies is gespecialiseerd in evenementencatering. Van kleine groepen tot evenementen met meer dan 10.000 bezoekers.

Met een breed aanbod van cateringmogelijkheden is Phoodies van alle markten thuis. Kiest u voor fingerfood of een uitgebreide culinaire experience? De culinaire invulling van uw evenement wordt qua smaak, styling en beleving helemaal afgestemd op het thema en uw wensen. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op uitstekende, professionele bediening. En u kunt bij Phoodies ook terecht voor de lekkerste en gezelligste kookworkshops. Leuk als team- of vriendenuitje!

Zakelijk en particuliere catering

Phoodies verzorgt catering in alle soorten en maten. Wij bieden een ruim assortiment aan mogelijkheden om zo voor elk evenement een uniek en passend concept te realiseren binnen uw budget.

Zakelijke catering

Uiteraard staat Phoodies voor kwaliteit. Indien u de gerechten die op uw evenement geserveerd gaan worden van tevoren wilt proeven dan is dit mogelijk. Wij nodigen u graag bij ons op locatie uit om de verschillende gerechten te komen proeven. Zo weet u precies wat wij uw gasten kunnen bieden.

Particuliere catering

Voor iedere gelegenheid hebben wij een uitgebreid menu aan mogelijkheden. Wilt u bijzondere catering voor uw bruiloft of voor een uitvaart? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw particuliere evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de opties kunnen bespreken.

Kookworkshops

Schuilt er in u een echte chef? U ontdekt het tijdens de kookworkshops van Phoodies. Ons enthousiaste team van chefs nodigt jullie uit voor een ‘kijkje in onze keuken’. Deze middag of avond draait het om lekker eten, bijkletsen onder het genot van een drankje en het leren bereiden van de lekkerste gerechten. Onder begeleiding van onze koks gaan jullie met duidelijke recepten aan de slag. En tot slot: samen aan tafel om te genieten van elkaars kookkunsten!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.