nl NLNederlands

Reizen

Reizen voor bedrijven en groepen

Een onvergetelijke reis met personeel, klanten en/of stakeholders? Kies voor de MANS Travel Experience!

Bij de organisatie van een incentive of personeelsreis komt meer kijken dan alleen een goede planning. U hebt te maken met een groep deelnemers met verschillende wensen en interesses en bij een reis naar het buitenland ook met andere culturen. Daarnaast wilt u een programma dat past bij uw bedrijf en ruimte biedt voor teambuilding, vermaak en ontspanning. Hoe zorgt u ervoor dat uw reis voor iedereen een succes wordt?

Een reisprogramma dat perfect aansluit bij uw bedrijf

MANS Events heeft jarenlange ervaring in het organiseren van incentives, personeelsuitjes- en reizen. Verwacht bij ons geen standaard busreis, want we zoeken altijd naar een nét iets andere beleving. 

Maatwerk personeelsreizen en incentive reizen

We maken van uw reis een fantastische trip en halen er qua planning, maar ook wat bestemming betreft, alles uit wat erin zit. Welke verrassende activiteiten zijn typerend voor de reisbestemming en/of sluiten perfect aan bij uw visie en bedrijfsfilosofie? Juist die activiteiten maken uw reis onvergetelijk.

U heeft bij ons de keuze uit de volgende reizen

 

U kunt in alle drie de gevallen rekenen op een prachtige reis, een maatwerk reisprogramma, volledige ondersteuning en begeleiding. Bent u een reis aan het plannen en benieuwd naar de mogelijkheden? U vindt hieronder alvast een aantal voorbeelden. Neem contact met ons op voor uw eigen droomreis!

Enthousiast?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Zij gingen je voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.