nl NLNederlands

Incentive Reizen

Incentive Reizen

Wil jij jouw medewerkers motiveren of klanten inspireren? Neem ze dan mee met het vliegtuig  op een avontuurlijke incentivereis. Deze andere omgeving fungeert als een ideale voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling, hechtere teamrelaties en het ontplooien van nieuwe talenten. Omdat geen wens gelijk is, passen wij het reisschema en programma volledig aan op de behoefte van het team.

Incentives

Wanneer het doel van de reis helder is, gaan we meteen voor je aan de slag. Zo kiezen we in overleg een onverwachte bestemming, stellen we een passend programma samen dat naadloos aansluit op jouw intentie, strategie of doelstelling. Onze uitdagende en grensverleggende activiteiten dagen alle medewerkers uit om beter samen te werken en out of the box te denken.

Van quadrijden in de Marrokaanse Sahara met overnachten in een traditionele Berbertent tot kennismaken met de traditionele keuken en ruige natuur op IJsland. Met MANS Events als reisleider wordt de gehele trip verzorgd, inclusief vervoer, activiteiten, maaltijden en overnachtingen. Zo verdwijnen de zorgen over de organisatie als sneeuw voor de zon, terwijl jouw team op avontuur gaat.

Enthousiast?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Zij gingen je voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.