nl NLNederlands

Jubileumreizen

Jubileumreizen

Een overgetelijke reis, voor kleine of grote groepen

Een jubileumreis is een fantastische manier om je bedrijfsjubileum te vieren, samen met je medewerkers. Of je nu met 40 of 400 mensen op reis wilt: we verzorgen de complete reis en stellen een verrassend reisprogramma samen. We hebben op de bestemming van jouw keuze naar originele en uitdagende activiteiten gezocht, én gevonden! Activiteiten die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en medewerkers.

Onze populairste bestemmingen

Een reisprogramma op maat

Waar je ook naartoe wilt en welke activiteiten je daar ook wilt doen, wij stellen een verassend leuk reisprogramma samen. We kiezen een mooie bestemming uit (of misschien weet je al waar je naartoe wilt) en maken een op maat gemaakt programma voor je.

Of  je nu voor een rondvaart met spare-ribs of voor een workshop bij een lokale chocolatier kiest, of misschien ga je liever een ochtendje klimmen met aansluitend een wijnproeverij, hoe dan ook, MANS Events regelt het. Van A tot Z en volledig ontzorgt.

‘S avonds een sfeervol themadiner? Of een knalfeest met food court? Niets is ons te gek! Wij maken jouw jubileumreis op maat. Oh ja… Én onvergetelijk natuurlijk!

 

U hoeft alleen maar te genieten

Onze professionele reisplanners en -begeleiders zorgen ervoor dat jouw reis vlekkeloos verloopt. Je kunt de organisatie volledig aan ons overlaten en samen met je reisgezelschap genieten van dit avontuur!

Een onvergetelijke jubileumreis:

  • Verrassende activiteiten
  • Voor kleine en grote groepen
  • Gevarieerd en op maat gemaakt programma
  • Geheel verzorgd
  • Perfect passend bij uw identiteit, waarden en visie

Enthousiast?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Zij gingen je voor

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.