Bedrijfsfeest corona

Bedrijfsfeest corona

Nu iedereen thuiswerkt en de meeste meetings nu online plaatsvinden, kan het lastig zijn om iets leuks voor uw werknemers en collega’s te organiseren. Echter is het wel mogelijk om een bedrijfsfeest te organiseren tijdens de corona tijd waar we nu in zitten. Natuurlijk hopen ook wij dat dit snel weer live kan gebeuren, maar om toch de klik te houden met uw collega’s is online ook veel mogelijk. MANS Events helpt u graag om een feest te geven wat voldoet aan de corona regels. Alles zal coronaproof en veilig geregeld worden. Samen met u en uw collega’s maken we er een onvergetelijke dag van. Zo kunt u weer even op een andere manier in contact komen met uw collega’s en even op afstand weer ouderwets gezellig met elkaar praten.

MANS Events is een professioneel evenementenbureau dat door heel Nederland grote en kleine evenementen organiseert. Door omstandigheden organiseren wij ook geweldige online evenementen. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren in deze corona periode? Neem dan eenvoudig contact met ons op! Wij luisteren graag naar uw wensen en bespreken de passende mogelijkheden met u. Samen komen we er zeker uit en organiseren we een geweldige coronaproof bedrijfsfeest!

Bedrijfsfeest geven tijdens corona

Veel dingen zijn in de afgelopen tijd veranderd. Echter betekent dat niet dat er niks meer mogelijk is. Het geven van een bedrijfsfeest in deze corona periode is op een aangepaste manier mogelijk. Daarnaast hebben wij nog enkele andere opties. U kunt met de hulp van MANS Events ook verschillende online of hybride evenementen organiseren. Het verschil tussen deze twee opties ligt aan het aantal aanwezige mensen. Het online evenement zal volledig online plaats vinden. Bij een hybride evenement zullen enkele mensen fysiek aanwezig zijn en andere mensen zullen via een interactieve livestream verbonden zijn. Op deze manier is het toch mogelijk om een feest te geven in deze corona periode.

Wij als MANS Events hebben ons de afgelopen tijd ook gespecialiseerd in het organiseren van online evenementen. Het online evenement vervangt eigenlijk het geplande evenement. Zo kunt u bijvoorbeeld gewoon de leveranciersdagen, een productlancering of een nieuwjaar evenement organiseren. Wij zorgen ervoor dat de uitnodiging en de branding voor het evenement er goed uit ziet en klopt. Daarnaast verzorgen wij alle technische benodigdheden en zorgen we dat alle techniek goed mee zal werken tijdens het evenement. Ook kunnen wij uw evenement in de juiste sfeer aankleden. Samen met u kunnen wij een mooi bedrijfsfeest organiseren!

Online bij elkaar komen met MANS Events

Het is mogelijk om het online of hybride evenement vanuit een externe of op uw eigen locatie te organiseren. Alle deelnemers krijgen vooraf de uitnodigingslink toegestuurd waarmee zij kunnen aansluiten bij het evenement. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsfeest of ander evenement in de corona tijd wel aanslaat bij de aanwezigen is het juiste concept belangrijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om één groot evenement te maken, maar u kunt ook enkele break-out sessie gebruiken. MANS Events helpt u graag met het organiseren van uw bedrijfsfeest of het geven van een ander feest in de coronaperiode. Neem contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.


Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl