nl NLNederlands

Bedrijfsfeest Oktoberfest

Bedrijfsfeest Oktoberfest

Hét jaarlijks terugkerende volksfeest in München. Niet voor niets een spektakel dat inmiddels door velen over de hele wereld wordt gevierd! Haal München naar Nederland tijdens ons Oktoberfest, waar de traditionele klederdracht van Lederhosen en dirndl natuurlijk niet zullen ontbreken!

De gasten worden ontvangen door een compleet in lederhosen gehulde gastheer. Neem plaats aan de houten tafels en bestel een lekkere pul bier die geserveerd wordt door één van onze prachtige tiroler dames in een dirndl-jurkje. Proost!  Zet u vervolgens schrap voor de Oktoberfestquiz. Een hilarische interactieve spelshow voor iedereen! Voor het winnende team hebben wij een fantastische verrassing in petto maar ook de verliezers gaan niet met lege handen naar huis.

Sfeerimpressie

Het thema

De DJ behandelt alle muzikale verzoekjes graag, meezingen is toegestaan maar niet verplicht. Liever live muziek? Ook dit kan! Een traditioneel blaaskapel kan de sfeer komen versterken. Natuurlijk is er ook aan passende aankleding gedacht. Ons Oktoberfest wordt geleverd met traditionele bierbanken, tafels, bockwurst mit sauerkraut en, heel belangrijk, grote pullen bier! Dit is een ongelofelijk gezellige avond die nog lang in ieders geheugen gegrift zal staan. Niet te veel bier drinken he?

Mooie herinneringen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.