Een uniek bedrijfsfestival organiseren

Een goed georganiseerd bedrijfsfestival levert onvergetelijke herinneringen op. Het biedt een uitgelezen kans om uw medewerkers in het zonnetje te zetten en om relaties met klanten en zakenpartners te versterken. MANS Events heeft jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfestivals. Door onszelf volledig te verdiepen in uw bedrijf en doelgroep weten we een inspirerende setting te creëren. Ons creatieve team staat altijd klaar met unieke ideeën om uw bedrijfsfestival naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd wat MANS Events voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan verder.

Onvergetelijke ervaring creëren

Het doel van een bedrijfsfestival is om een onvergetelijke ervaring te creëren voor uw werknemers, klanten en zakenpartners. Het is een mooie gelegenheid om elkaar in een ongedwongen sfeer beter te leren kennen. Een bedrijfsfestival is zowel geschikt voor grote als kleine bedrijven. Op basis van uw wensen kunnen wij het hele event voor u organiseren. U wordt volledig ontzorgd: van het uitzoeken van goede muziek en feestelijke aankleding tot het regelen van personeel en catering.

Mogelijkheden bij MANS Events

Als evenementenbureau hebben we al vele bedrijfsfestivals mogen organiseren. Ons enthousiaste team houdt van uitdagingen en zal alles op alles zetten om voor u en uw gasten een unieke ervaring te creëren. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van bedrijfsfestivals die we voor u kunnen organiseren:

Volledig ingericht festivalterrein

Een in stijl gedecoreerd festivalterrein is de perfecte omgeving voor uw bedrijfsfeest. Wat dacht u van een volwaardig festival met entertainment, live-muziek en activiteiten? En wilt u misschien een silent disco organiseren? Natuurlijk regelen we diverse prachtige foodtrucks om de festivalsfeer compleet te maken. Het festival wordt helemaal afgestemd op uw wensen. Wanneer u niet zelf over een geschikte festivallocatie beschikt, kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring scheppen we een geweldige sfeer met een feestelijke uitstraling. 

Bedrijfsfestival op eigen locatie

Wilt u een jubileum vieren of heeft u een andere speciale gelegenheid? Dan kunt u ervoor kiezen om een bedrijfsfestival of een bedrijfsevenement op eigen locatie te organiseren. Wij toveren uw locatie om tot een volwaardig festivalterrein met entertainment, live bands en catering. Alles wordt geregeld voor uw medewerkers en gasten. Een bedrijfsfestival is een originele opzet voor een geslaagd personeelsfeest. U creëert een setting waarin uw collega’s elkaar op een informele wijze beter leren kennen en geeft hen een unieke ervaring mee. MANS Events kan het bedrijfsfestival geheel in eigen beheer verzorgen en u  

Bedrijfsfestival op onze locatie

MANS Events helpt u graag met het vinden van de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement. Of u nu een dag met workshops of een winterfestival wilt organiseren: we werken samen met een groot aantal toplocaties, die u vele mogelijkheden bieden. Uw gasten zullen daar op een professionele en gastvrije wijze worden ontvangen. Op onze website kunt u alvast wat foto’s bekijken van verschillende bedrijfsevenementen die we hebben georganiseerd. Benieuwd naar de beschikbare locaties? Neem dan even contact met ons op!

Een locatie naar wens

Zoekt u een externe locatie voor uw bedrijfsfestival? En bent u op zoek naar een originele locatie? Wat dacht u van stranden, bossen, kastelen of recreatieparken? MANS Events heeft in het verleden op de meest bijzondere locaties festivals georganiseerd. We beschikken over alle materialen om een geweldige sfeer neer te zetten die past bij uw bedrijfsimago. U hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken, wij verzorgen het complete evenement. Uiteraard bent u betrokken bij de uitwerking van het concept zodat uw ideeën en wensen in combinatie met onze ervaring leidt tot een fantastische productie.

Voordelen van een bedrijfsfestival

Een bedrijfsfestival biedt vele voordelen voor uw bedrijf, medewerkers en zakenrelaties. Een bedrijfsfeest in de vorm van een festival is de perfecte omgeving om op een ontspannen manier te praten en kennis te delen. Hieronder noemen we nog een aantal voordelen voor uw bedrijf:

  • Op een bedrijfsfestival is het makkelijk om gesprekken aan te knopen met collega’s, partners of klanten die u anders bijna niet spreekt.
  • Een bedrijfsfestival is de perfecte plek om ideeën uit te wisselen. Dit kan nieuwe kansen opleveren voor uw bedrijf.
  • Een bedrijfsfestival is een geweldige manier om de teamspirit te versterken.
  • Door contacten te leggen met nieuwe werknemers of klanten kunt u langdurige relaties opbouwen.
  • Het organiseren van amusement voor collega’s zorgt voor meer sociale contacten en een hechter team. Dit heeft een positief effect op de productiviteit op de werkvloer. 
  • In een informele setting, juist wanneer collega’s even niet met werk bezig zijn, ontstaan vaak de beste ideeën en oplossingen.

Onze werkwijze

MANS Events werkt met een team van enthousiaste, creatieve professionals. We streven er altijd naar een spetterende ervaring te creëren, met een event dat volledig op uw wensen en doelstellingen is afgestemd. Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende stappen:

Wensen bespreken

Tijdens een eerste gesprek leren we uw bedrijf en branche beter kennen en bespreken we uw wensen en doelstellingen. Vervolgens bekijken we of het type evenement dat u wilt organiseren daar goed bij past en adviseren we u over de verschillende mogelijkheden. Hierna maken we een creatief conceptvoorstel dat wij u toesturen. In het voorstel tonen we onze ideeën en leggen uit hoe we die kunnen realiseren. We kunnen u ook rondleiden op mogelijke locaties voor uw bedrijfsfestival.

Organisatie bedrijfsfestival

Wanneer u tevreden bent over het concept en de planning, starten we met de organisatie van uw bedrijfsfestival. We zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en houden u op de hoogte van de stappen in het traject. Natuurlijk houden we daarbij het budget in de gaten. We maken van tevoren heldere prijsafspraken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten.

Tijdens het bedrijfsfestival

Tijdens het bedrijfsfestival is het onze taak om alles in goede banen te leiden, zodat u kunt genieten van een ontspannend en inspirerend event. We zorgen dat het terrein toegankelijk is en dat uw gasten goed verzorgd worden. Alle activiteiten, zoals workshops, entertainment, live-bands, sprekers worden door ons tot in de puntjes georganiseerd.

Na het bedrijfsfestival

Na het bedrijfsfestival ontvangt u van ons een verslag met daarin alle resultaten. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aantal bezoekers, de resultaten van de activiteiten, maar ook aan de contactgegevens van potentiële klanten en zakenrelaties. We inventariseren hoe u het event heeft ervaren om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is verlopen.

Populariteit bedrijfsfestivals

Een festival als bedrijfsfeest wordt steeds populairder. Het is hip, modern en laat zien dat u als bedrijf waarde hecht aan verbinding en contact. Festivals bieden een unieke gelegenheid om werknemers en zakenpartners een geweldige ervaring te bezorgen, maar ook om het imago van uw bedrijf te versterken. Op onze website vindt u verschillende eventcases ter inspiratie voor uw feest. 

Volledig coronaproof bedrijfsfestival

We begrijpen dat u er zeker van wilt zijn dat uw medewerkers en gasten veilig zijn tijdens het bedrijfsfeest. Daarom nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus. We bieden verschillende beschermende middelen, zoals desinfecterende handspray, mondkapjes en handschoenen voor het horecapersoneel. Uiteraard zorgen we er ook voor dat alle gasten voldoende afstand kunnen houden. Onze zalen, tenten, podia en voorzieningen zijn volledig coronaproof. Wanneer de maatregelen een fysiek evenement niet toelaten, kunnen we natuurlijk ook online een geweldig bedrijfsfestival organiseren.

Ideeën voor uw volgende bedrijfsfestival

Kerst- en winterfestival

Het kerstseizoen is de perfecte tijd voor een bedrijfsfeest. In de meeste gevallen zijn de werknemers al in de feeststemming en kijken zij uit naar wat vrije tijd en leuke activiteiten. Een winterfeest is ook een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen buiten de kantooromgeving. Er zijn veel verschillende activiteiten die tijdens een kerst- of winterfeest georganiseerd kunnen worden. Wat dacht u van het opzetten van een kerstmarkt of het geven van een glühwein workshop?

Talentenfestival

Wilt u uw werknemers de kans geven om hun talenten te tonen? Organiseer dan een talentenfestival. Tijdens een talentenfestival kunt u de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers centraal stellen. U kunt workshops organiseren en plenaire sessies houden. MANS Events werkt graag een concept voor u uit aan de hand van uw thema, bedrijf en wensen.

Circusfestival

Wie houdt er niet van het circus? Een groot circusfestival biedt verschillende vormen van vermaak, zoals acts, variété, live-optredens en workshops. Een kleurrijk circusfestival is ideaal voor bedrijven die hun werknemers een onvergetelijke ervaring willen bezorgen. Het thema van het bedrijfsfeest kan helemaal op maat gemaakt worden, gebaseerd op uw wensen en ideeën. 

Nieuwjaarsborrel

Bedrijfsfestivals zijn een spectaculair alternatief voor de bedrijfsborrel. Ze vormen een perfecte manier om het jaar af te sluiten en tegelijkertijd vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Het nieuwjaarsevenement kan op verschillende manieren georganiseerd worden: van een knus festival tot een grandioze avond vol entertainment met vuurwerk. Natuurlijk houden we altijd rekening met uw thema, wensen en budget.

Openingsfeest

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw nieuwe kantoor of bedrijf te openen? Een bedrijfsfestival biedt de perfecte gelegenheid om zakenpartners en klanten te laten zien waar uw bedrijf voor staat. MANS Events kan voor verschillende soorten entertainment zorgen, zoals muziek, dans en theater acts. Ook het organiseren van productpresentaties kunt u aan ons overlaten.

Jubileumfeest

Wilt u een jubileum vieren? Bedrijfsfestivals zijn tegenwoordig helemaal hot. En zeer geschikt om deze mijlpaal voor uw bedrijf op een informele wijze te vieren, samen met uw medewerkers en relaties! Met jarenlange ervaring in het organiseren van verschillende soorten bedrijfsfeesten weten we bij MANS Events precies hoe u de dag echt onvergetelijk kunt maken. Wanneer u kiest voor een samenwerking met ons evenementenbureau is een geslaagd en onvergetelijk feest gegarandeerd.

Kiezen voor een bedrijfsfestival

Bedrijfsfestivals zijn geweldig om samen ervaringen te delen en om de teamgeest te versterken. Deze nieuwe vorm van bedrijfsfeesten heeft de afgelopen jaren dan ook flink aan populariteit gewonnen. De standaard bedrijfsfeestjes zijn inmiddels voor veel organisaties een beetje passé en voldoen niet meer aan hun doelstellingen. Bij de organisatie van een festival is een goede voorbereiding van belang. We kunnen u de organisatie van het evenement geheel uit handen nemen. Zowel voor grote als kleine bedrijven organiseren wij bedrijfsfestivals die afgestemd zijn op individuele wensen en behoeften.

Benieuwd naar wat MANS Events voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij vertellen graag hoe we van uw volgende bedrijfsfestival een groot succes maken!

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl