nl NLNederlands

blank

Brand events

Brand events: creëer een onvergetelijke beleving

Brand events geven u een unieke kans om het verhaal van uw bedrijf of merk te presenteren. Bij brand events draait het om de kernwaarden van uw bedrijf of merk. Die komen duidelijk naar voren tijdens energieke en inspirerende evenementen waarbij uw gasten verrast en geprikkeld worden.

Een onvergetelijke ervaring met als resultaat dat uw klanten zich aan uw merk willen verbinden. Een brand event kan plaatsvinden in de vorm van bijvoorbeeld een beurs, een klantcontactdag of zelfs een festival. Samen met u ontwikkelen we de perfecte beleving.

Hoe ziet uw brand event eruit?

Met een professioneel brand event bouwt u aan uw merk en laat u de kracht van uw organisatie zien. MANS Events staat bekend om creativiteit, professionaliteit, servicegerichtheid en hoge kwaliteit. Ons doel is om een onvergetelijke ervaring te creëren voor onze cliënten en hun gasten. Brand Events kunnen zowel buiten als binnen plaatsvinden, op iedere locatie. We betrekken u bij iedere stap van het proces. Zo creëren we een evenement dat perfect aansluit bij uw missie en visie en waarin uw merkverhaal op een unieke manier tot uiting komt.

Wat kunnen brand events doen?

Een brand event is een geweldige manier om het unieke verhaal en de waarden van uw bedrijf te presenteren. Een goede ervaring wekt vertrouwen, versterkt de relatie met bestaande klanten en trekt nieuwe aan. Met onze expertise in evenementen zorgen we ervoor dat elk aspect van uw evenement vlot en op tijd verloopt, vooral als het gaat om het boeken van artiesten en zaken zoals techniek, horeca en communicatie.

Het traject voor een geslaagd evenement

Voor een geslaagd evenement is een goede voorbereiding van belang. Samen met u definiëren we eerst de doelen van uw brand event. We vertalen deze in een duidelijk stappenplan. Vervolgens gaan we op zoek naar de perfecte locatie. Dit is één van de belangrijkste factoren voor een succesvol evenement, want de locatie kan de merkbeleving enorm versterken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van een nieuw type strooiwagen op een echte ijsbaan, of een productlancering in de fabriek waar het product gemaakt wordt. Vervolgens gaan we het programma opzetten. De techniek wordt geregeld en sprekers/artiesten worden geboekt. We creëren overzicht en realiseren uiteindelijk een onvergetelijk brand event dat uw merk een enorme boost zal geven.

De voordelen van een brand event uitbesteden

Met het uitbesteden van uw evenement bespaart u veel tijd en bent u er zeker van dat alles vlot en volgens planning verloopt. Een ervaren evenementenbureau als MANS Events weet precies hoe zij het imago van uw bedrijf kan versterken en brengt uw merk op een spectaculaire manier onder de aandacht. Wij hebben ervaring met elk type evenement, zoals festivals, beurzen, jubilea, bedrijfsfeesten etc. We organiseren evenementen binnen en buiten en bieden een ruime keuze als het gaat om aankleding en techniek. Hieronder noemen we nog een aantal voordelen van het uitbesteden van uw brand event:

U kunt zich blijven concentreren op uw kernactiviteiten

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een succesvol brand event. Door de organisatie van het evenement uit te besteden kunt u zich op uw kernactiviteiten blijven concentreren terwijl ons event bureau alles tot in de puntjes regelt. Dat geeft u veel rust, zeker wanneer de deadline van het event in beeld komt.

Gebruik maken van ervaringen en creativiteit om uw merk te versterken

Voor een geslaagd evenement zijn de juiste decoratie, een goed podium ontwerp, het toepassen van nieuwe technieken en een inspirerend programma sleutelelementen. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we impact kunnen maken. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zetten deze op creatieve wijze in. Denk daarbij aan virtual reality, hybride events, live-events en online events. We hebben alle middelen in huis voor een perfecte live-verbinding, zodat deelnemers over de hele wereld online aan uw evenement kunnen deelnemen.

Geen risico’s

Aan het organiseren van evenementen zijn risico’s aan verbonden. Wanneer u zelf weinig ervaring hebt met het organiseren van evenementen is er altijd de kans dat u iets over het hoofd ziet. Ook kunt in problemen komen met de planning, bijvoorbeeld doordat u niet op tijd leveranciers kunt vinden. MANS Events heeft een uitgebreid netwerk met betrouwbare leveranciers en partners. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit waarborgen en loopt u geen enkel risico.

Bespaar tijd en geld

Uw eigen evenement organiseren vergt veel tijd en toewijding. Het kan een uitdaging zijn om alles op de juiste manier voor elkaar te krijgen. Door de organisatie van uw evenement uit te besteden bespaart u zowel tijd als geld. Een evenementenbureau heeft immers alle expertise onder één dak. Het creatieve team van MANS Events zet een uniek en fantastisch concept neer waarmee u verzekerd bent van een onvergetelijk evenement.

Met brand events bouwt u aan een sterke merkidentiteit

Een brand event is een geweldige manier om de identiteit van uw bedrijf te versterken. Bij MANS Events denken we standaard ‘out of the box’. We hebben originele ideeën om uw bedrijf of merk op een unieke manier te presenteren aan uw (potentiële) klanten. Zo creëren we een fantastisch evenement waarmee we ervoor zorgen dat uw merk top of mind is bij uw doelgroep! De complete organisatie van het evenement kunt u aan ons overlaten.

Brand events zijn onmisbaar in uw marketing

Voor de promotie van uw bedrijf of merk zijn brand events een onmisbaar marketingmiddel. Ze helpen u bij het opbouwen en versterken van relaties met medewerkers en bestaande en nieuwe klanten. Belangrijk is dat het evenement uniek en onderscheidend is. Door uw event uit te besteden aan MANS Events weet u zeker dat uw boodschap succesvol wordt overgebracht. We overtreffen namelijk graag verwachtingen. Niet alleen die van uw bezoekers, ook die van uzelf!

Mans Events voor uw Brand Events

MANS Events creëert al meer dan 10 jaar online en fysieke events voor bedrijven in uiteenlopende branches. Of het nu gaat om een productlancering, jubileumfeest, incentive reizen, festivals of relatie-evenementen: ons toegewijde team staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Daarvoor hebben we alle expertise en middelen in huis! 

Benieuwd hoe MANS Events uw event onvergetelijk maakt?

Wilt u een event buitenshuis laten organiseren? Dan zorgen wij voor de perfecte locatie. Wilt u het event op eigen locatie organiseren? Dat kan ook! Uw wensen staan centraal. We laten u graag zien hoe we van uw bedrijfsevent een unieke en onvergetelijke ervaring maken. Daarbij adviseren wij u over de branding, planning en het programma.

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.