Evenementenbureaus

De toegevoegde waarde van een evenementenbureau

Evenementenbureaus zoals MANS Events kunnen helpen om uw evenement echt op te laten vallen. Ze hebben de connecties en expertise om ervoor te zorgen dat u succesvol zult zijn in het samenstellen van een geslaagd evenement.

Evenementenbureaus kunnen u helpen met het ontwerpen van uitnodigingen, het boeken van locaties, het inhuren van leveranciers, het verzenden van persberichten, en nog veel meer! Ze zorgen voor de beste beleving van verschillende events.

Wat doet een event bureau?

Het evenementenbureau zoals MANS Events is gespecialiseerd in het organiseren van verschillende events. Ze kunnen u helpen uw hele evenement van begin tot eind te plannen en te beheren. Dit kan bijvoorbeeld het vinden zijn van de perfecte plaats en het inhuren van sprekers/performers. Een event bureau zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Een event bureau helpt ook bij het bedenken van marketingstrategieën, zodat de juiste mensen op de events afkomen.

Wat zijn enkele manieren waarop een evenementenbureau u ondersteunt?

Evenementenbureaus zijn verantwoordelijk voor het maken van uitnodigingen, het regelen van locaties, het inhuren van catering of entertainment, het versturen van persberichten, het beheren van RSVP’s en gastenlijsten. Eigenlijk alles wat te maken heeft met het volgens plan laten verlopen van een succesvol evenement.

Waarom een evenementenbureau inschakelen?

Zonder een ervaren team aan boord met jarenlange onderlinge contacten kan het voor een individuele planner of coördinator moeilijk zijn om een evenement tot een goed einde te brengen. MANS Events heeft bijvoorbeeld meer dan 10 jaar ervaring en hierdoor tonnen hulpbronnen tot haar beschikking. Denk bijvoorbeeld aan leveranciers waarmee ze rechtstreeks samenwerken. Bovendien hebben ze al vele events georganiseerds en weten hierdoor wat wel en niet werkt.

Welk event bureau moet u kiezen?

Er zijn veel evenementenbureaus die uw events kunnen organiseren, maar ze bieden niet allemaal dezelfde voordelen of hebben expertise op bepaalde gebieden. Zorg ervoor dat u van tevoren wat onderzoek doet, zodat u zeker weet dat alles tijdens het event soepel verloopt. 

Voordelen van een evenementenbureau

Een evenementenbureau is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw grote dag volgens plan verloopt. Hieronder noemen we enkele voordelen van het inschakelen van een event bureau:

 • Evenementenbureau’s helpen met het beheren van gastenlijsten, RSVP’s en meer.
  U hoeft zich geen zorgen te maken over het inhuren van leveranciers, want dat doet het event bureau.
 • De uitnodigingen worden ontworpen door experts die weten hoe ze opvallende designs moeten maken.
 • De huur van de locatie wordt geregeld. Zo hoeft u zelf niet uren te zoeken naar betaalbare opties.
 • De wetenschap dat ervaren professionals de leiding hebben geeft rust en zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw core business.

Wanneer is het tijd om een professioneel event bureau in te schakelen?

Als u niet de tijd of het organisatietalent hebt om alles alleen af te handelen, kan een professionele evenementenplanner helpen. Evenementenbureaus kunnen voor elk aspect van uw events zorgen, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. MANS Events heeft bijvoorbeeld al meer dan 2000 evenementen georganiseerd, waardoor ze precies weten wat wel en niet werkt. 

Welke type events kunnen georganiseerd worden?

Van alle events kan een belevenis gemaakt worden. Enkele van de meest populaire events zijn:

 • Online en hybride events
 • Jubileumevents- en reizen
 • Bedrijfsfestival
 • Bedrijfsopening
 • Bedrijfsfeesten
 • Events op eigen locatie
 • Productlanceringen
 • Productpresentaties
 • Personeelsreizen

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een goede evenementenlocatie?

Wanneer u probeert te beslissen over de beste plaats voor een bedrijfsfeest of event, zijn er verschillende dingen die u moet overwegen en afstemmen:

 • Grootte: zorg ervoor dat de ruimte voldoende plaats biedt.
 • Locatie: Is dit een buiten- of binnenlocatie?
 • Capaciteit: Hoeveel gasten kunnen er comfortabel zitten?

Tijdlijn voor evenementenplanning & budgetteringstips

Voor ieder evenement is er een tijdlijn en budget. Het is belangrijk om op tijd te beginnen en samen met het bureau afspraken te maken. Een aantal belangrijke tips:

 • Wacht niet tot het laatste moment, schakel op tijd een evenementenbureau in.
 • Begin met het bedenken van thema-ideeën en stem dit af met het evenementenbureau. Een eventbureau helpt om de juiste decoratie te vinden en zorgt voor entertainment dat past bij uw event.
 • Bepaal van tevoren een budget om verrassende uitgaven te voorkomen!

Bedrijfsevenement: alle mogelijkheden

Events zijn een geweldige manier om het moreel en de productiviteit van uw werknemers op te krikken. Een bedrijfsfeest of ander groot event kan de bedrijfsgeest helpen verbeteren, de samenwerking tussen verschillende afdelingen aanmoedigen en verbindingen tot stand brengen die in de toekomst tot nieuwe projecten kunnen leiden! Een professioneel evenementenbureau zal elk aspect voor je kunnen regelen: uitnodigingen, zaalverhuur en entertainment. Alles wordt tot in de laatste puntjes geregeld en voorbereid, zodat je kunt ontspannen en genieten van een geslaagde dag.

Online event organiseren

Het bieden van een online beleving is tegenwoordig een van de beste manieren om met uw publiek te communiceren. Een professioneel bureau kan helpen bij het plannen en organiseren van een online event, van creatie en moderatie van video’s tot het opnemen van het event. Daarnaast wordt er gezorgd voor een perfecte live stream verbinding. Alles wordt gepland en volledig naar uw wensen uitgevoerd.

Personeelsreizen organiseren door evenementenbureau

Personeelsreizen zijn een mooie manier om werknemers te belonen en hen te bedanken voor hun harde werk. Het kan ook een gelegenheid zijn om de banden tussen vestigingen of afdelingen aan te halen, waardoor uw bedrijf efficiënter wordt! Een professioneel evenementenbureau zorgt voor de planning van personeelsreizen: van het boeken van vluchten en logies tot het organiseren van activiteiten tijdens het verblijf.

De kracht van een evenementenorganisatie

Wat voor soort evenement u ook plant, een ervaren evenementenbureau kan voor alles zorgen. Ze zullen een lange lijst van zalen en leveranciers tot hun beschikking hebben waaruit u kunt kiezen. Hierdoor kunnen ze zonder problemen een perfecte beleving voor de bezoekers creëren!

Organisatie van alle type events

Het maakt niet uit wat voor soort evenement je voor je bedrijf of jezelf wilt plannen, samenwerken met een eventbedrijf garandeert dat alle aspecten goed worden afgehandeld door professionals die precies weten hoe verschillende type events georganiseerd moeten. Ze zorgen ervoor dat alles vlot verloopt en kunnen de mooiste locaties regelen.

Evenement organiseren? Bekijk de opties van evenementenbureau MANS Events

Evenementenbureau MANS Events kan alles regelen voor zakelijke evenementen en andere events. We zorgen voor entertainment, decoratie en catering om van het evenement een succes te maken. We organiseren personeelsfeesten, bedrijfsopeningen, bedrijfsfestivals, product presentaties, evenementen op eigen locatie en online en hybride events. We organiseren ook personeelsreizen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website voor meer informatie.