Experience events

Een experience event boordevol inspiratie?

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een experience event boordevol inspiratie? Of zoek u juist een evenement met veel avontuur zoals kanoën, een incentive reis of een bedrijfsfeest met unieke activiteiten?

Bij MANS Events bieden we maatwerk en laten we uw dromen uitkomen. Een experience event is helemaal af te stemmen op uw wensen en behoeften. Niets is ons te gek!

Experience events voor bedrijven

Een experience event is een unieke gelegenheid om uw collega’s of zakenpartners op een andere manier te leren kennen. Een experience event inspireert, motiveert en stimuleert de creativiteit van uw team. MANS Events kan experience events voor bedrijven van alle groottes en uit alle industrieën organiseren. Of u nu wilt rijden op het circuit in een Mercedes AMG GT of wilt vliegen in een helikopter: ieder bedrijfsuitje kunnen wij organiseren.

Ervaring van MANS Events

Wij zijn een evenementenbureau met jarenlange ervaring in het organiseren van alle soorten evenementen. Het is onze passie om experience events te organiseren en onvergetelijke herinneringen te creëren. U kunt erop vertrouwen dat wij uw belevingsevenement precies geven wat het nodig heeft om voor alle betrokkenen een unieke ervaring te creëren. Belevenisevenementen van MANS Events geven gegarandeerd veel plezier en inspiratie aan uw hele team. Hieronder vindt u een overzicht van de evenementen die we organiseren:

Coronaproof events

Bent u op zoek naar een evenement dat coronaproof is? Geen probleem! We kunnen evenementen binnen of buiten organiseren, en nemen alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om alles soepel te laten verlopen. Ook een online event kunnen wij volledig naar wens verzorgen. Met een energieke host en een verrassend en afwisselend programma, creëren we een geweldig online event.

Belevenisevenementen

Wilt u een experience evenement organiseren, maar weet u niet waar u moet beginnen? MANS Events helpt u graag verder. Wij regelen alle details, van het vinden van een locatie en het organiseren van de catering tot het huren van materiaal en het verzorgen van entertainment. Wilt u in een luxe sportwagen rijden zoals een Lamborghini, een slipcursus volgen of met het hele team suppen? Wij zorgen voor een geweldige belevenis!

Bedrijfsjubileum

Op zoek naar een evenement om een mijlpaal te vieren? Bedrijfsjubilea zijn de perfecte manier om samen met collega’s en partners stil te staan bij de successen van uw onderneming. Dit kan in een leuke, ontspannen sfeer op een van onze vele locaties, op een locatie naar wens, of op uw eigen locatie. Wij regelen alles, van de catering tot live-muziek of een bekende DJ. Ook activiteiten zoals een stedentrip of een feest in een betoverende circustent behoren tot de opties.

Bedrijfsfestival

Tijdens een bedrijfsfestival kunt u netwerken combineren met plezier in een inspirerende en feestelijke setting. Ook voor jubilea biedt een bedrijfsfestival een uitgelezen kans om alle medewerkers in het zonnetje te zetten. MANS Events kan iedere type bedrijfsfestival op een gewenste locatie organiseren.

Relatie-evenement

Bent u op zoek naar een uniek relatie-evenement om de band tussen uw bedrijf en belangrijke klanten of zakenpartners te versterken? Relatie-evenementen bieden de gelegenheid om te netwerken en mensen beter te leren kennen. Ook voor uw huidige team kan een relatie-evenement bijdragen aan een hechtere band. MANS Events kan een perfecte dag organiseren met ontbijt, lunch, drankjes en een verrassend programma op een van onze vele locaties.

Productpresentatie

Wilt u een nieuw product of een nieuwe dienst op een originele manier presenteren? Dan is een productpresentatie van MANS Events de perfecte oplossing. We organiseren een evenement dat speciaal op uw behoeften is afgestemd, met een programma dat uw gasten zal verrassen en inspireren. Van een spectaculaire show tot een inhoudelijke demo: wij creëren de perfecte omgeving voor uw productpresentatie.

Bedrijfsopening

Het openen van een nieuwe zaak of filiaal is een belangrijk moment. Tijdens de opening wilt u graag een goede indruk maken op klanten en partners. Met een uniek programma overtreft u hun verwachtingen. MANS Events kan alles voor organiseren, zodat u ontspannen kunt genieten van uw bedrijfsopening. We zorgen ervoor dat alles geregeld wordt, van het uitnodigingstraject, de aankleding, catering, muziek, entertainment en audio/visuele middelen tot de sprekers. Naast een geslaagd evenement is het ons doel om uw missie en visie uit te dragen en om de meerwaarde van uw producten en diensten te laten zien.

Bedrijfsfeesten

Heeft u een mijlpaal bereikt, doelstellingen behaald of een groot project afgerond? Er zijn genoeg redenen om uw medewerkers te verrassen met een bedrijfsfeest. MANS Events verzorgt ieder aspect, van het vinden van de perfecte locatie en het organiseren van de catering tot het huren van materiaal en het verzorgen van entertainment. Naar wens kunnen we allerlei activiteiten rondom het bedrijfsfeest organiseren. 

Incentive reizen

MANS Events heeft veel ervaring in het organiseren van incentive reizen. Wij zorgen voor een fantastische reis waarin uw collega’s op avontuur gaan en bijzondere plekken ontdekken. U kunt bij ons kiezen uit een indrukwekkende reeks activiteiten in een adembenemende omgeving. Of u nu wilt raften, quad rijden of een teambuilding-activiteit wilt organiseren: de keuze is aan u. Zowel binnen als buiten Europa wij incentive reizen op maat organiseren.

Experience Events: Maatwerk

Zoals aangegeven biedt MANS Events maatwerk als het gaat om experience events. We hebben veel inspiratie en komen met leuke en unieke ideeën. Denk bijvoorbeeld aan kanotochten, teambuilding activiteiten, escape rooms, een reis naar Italië, scheuren in een Tesla Model X en nog veel meer. Welke activiteit u ook kiest, het doel blijft hetzelfde: ervoor zorgen dat mensen samen plezier hebben en dat er verbondenheid ontstaat. 

Experience Events: Maatwerk

We hebben een aantal voordelen van experience events voor uw bedrijf opgesomd:

  • De band tussen uw bedrijf en belangrijke klanten of zakenpartners wordt bevorderd.
  • Er ontstaat een sterkere band tussen collega’s.
  • Indrukwekkende evenementen maken een blijvende indruk op klanten en partners.
  • Een experience event is een unieke kans om verwachtingen te overtreffen en onvergetelijke herinneringen te creëren.
  • U kunt medewerkers motiveren om doelstellingen te behalen door een experience event aan te kondigen.

Experience events van MANS Events

Benieuwd hoe MANS Events van uw event een onvergetelijke ervaring maakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons via het telefoonnummer 085-485 24 90 of ons e-mailadres info@mansevents.nl

Gerelateerde projecten