nl NLNederlands

Incentive reis

MANS Events: Hoe wij de perfecte Incentive Trip voor uw bedrijf kunnen organiseren

De cultuur ontdekken in de Medina van Marrakech of relaxen op het sprookjesachtige eiland Ibiza? Of actieve reizen naar IJsland of andere locaties?

Naast onze zakelijke evenementen is MANS Events gespecialiseerd in incentive reizen. We hebben voor veel bedrijven al een onvergetelijke reis mogen organiseren. In dit artikel leggen we uit wat een incentive reis uw bedrijf oplevert en wat MANS Events daarin voor u kan betekenen.

Incentive reis georganiseerd door MANS Events

Met het uitzicht op een fascinerende bestemming met leuke en inspirerende activiteiten laat u zien dat u uw personeel waardeert. Een betere motivatie voor uw medewerkers dan een geweldige reis is er eigenlijk niet. Of u nu op zoek bent naar een mooie incentive reis binnen Nederland of naar een prachtige plek in een buitenland wilt zoals Toscane: MANS Events kan uw volledige reis plannen en alle evenementen op locatie organiseren. Hierdoor bent u verzekerd van een memorabele ervaring en onvergetelijke herinneringen. 

Maatwerk

MANS Events organiseert geen standaard reizen, maar kijkt naar een passende locatie (binnen- en buitenland) en leuke activiteiten die passen bij uw bedrijf en budget. Door maatwerk, met persoonlijke aandacht en creatieve ideeën zorgen we voor een uitdagend programma waarbij het versterken van de relatie met medewerkers en zakenrelaties centraal staat.

Ultieme waardering van medewerkers leidt tot succes

Waardering is niet alleen leuk voor uw werknemers, het levert ook voordelen op voor uw bedrijf. Zo is vastgesteld dat bedrijven die veel aandacht besteden aan de waardering van hun personeel succesvoller zijn dan bedrijven die dit niet doen. Incentive reizen geven u de kans om positieve herinneringen op te doen en de samenhang tussen de medewerkers te versterken. Door een incentive reis te organiseren geeft u een boost aan de teamspirit en de productiviteit van uw medewerkers. Ze zullen daardoor intern beter gaan samenwerken.

De perfecte incentive reis

Wat maakt een incentive reis zo bijzonder? De combinatie van cultuur, ontspanning en activiteiten zorgt voor een unieke ervaring voor alle betrokkenen. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen, wat bijdraagt aan een hechter en efficiënter team. Bij MANS Events kunt u kiezen uit verschillende thema’s en locaties, afhankelijk van het type reis dat u wilt organiseren. We stellen een uitdagend programma op maat samen voor uw reisgezelschap. Met onze ruime keuze aan bestemmingen in Europa en daarbuiten kunnen we voor iedere groep een onvergetelijke incentive reis organiseren.

Travel experience van MANS Events

MANS Events heeft al veel incentive reizen mogen organiseren, binnen en buiten Europa. We hebben voor onze locaties een breed aanbod met activiteiten. Hieronder ziet u een overzicht van onze incentive reizen:

Incentive reis Marrakech

In het hart van Marokko ligt de stad Marrakech heet. Naar deze exotische en bruisende bestemming organiseren we een incentive reis met bijzondere activiteiten, zoals een safari door het Atlasgebergte, een dineravond met buikdanseressen en vuureters, een stadstour door de Medina, een bezoek aan het badhuis Hammam de la Rose en een buggytocht door de woestijn. Marrakech is een prachtige stad met een rijke geschiedenis, waardoor u geweldige tijd zult beleven. In de stad ervaart u de Marokkaanse cultuur en Arabische flair.

Incentive reis naar Ibiza

Het eiland Ibiza is een mooie en bekende vakantiebestemming. In dit zonnige paradijs kunt u ontspannen op het strand, genieten van cocktails bij zonsondergang of de hele nacht doorfeesten. Daarnaast zijn er vele activiteiten die u met uw team kunt ondernemen. Zo kunt u een duikcursus volgen of een sunset cruise maken op een catamaran. Ook het verkennen van het eiland per scooter is een populaire activiteit!

Incentive reis naar Toscane

Het Italiaanse Toscane met haar prachtige landschappen en historische steden is een bijzondere bestemming voor een incentive reis. De mooie groene heuvels worden afgewisseld met wijngaarden en pittoreske dorpjes. Een genot voor de echte wijnliefhebber. Maar ook voor de kunstliefhebber is hier van alles te beleven. Zo mag een bezoek aan Florence of Pisa natuurlijk niet ontbreken. In de omgeving van Toscane organiseren we verschillende originele activiteiten, zoals een bezoek aan een wijngaard en een schilderworkshop. 

Incentive reis naar IJsland

Een unieke incentive reis van MANS Events is de reis naar het prachtige IJsland. De geweldige, unieke natuur in IJsland biedt alles wat de echte natuurliefhebber te wensen heeft. Tijdens onze reis naar IJsland is het mogelijk om walvissen te spotten, de Golden Circle te bezoeken of even helemaal tot rust te komen in de natuurlijke spa ‘Blue Lagoon’. Ook kunt u de vulkaan Vestmannaeyjar bezichtigen. Met een incentive reis naar IJsland weet u zeker dat u een onvergetelijke en unieke ervaring creëert voor uw team. En als u geluk heeft is er de kers op de taart: het Noorderlicht zien!

Incentive reis naar Luzern

De Zwitserse stad Luzern is een prachtige bestemming. Naar deze stad organiseren we een incentive reis met unieke activiteiten zoals een boottocht over het Vierwaldstättermeer, een kabelrit en Dragonride naar de Pilatus berg en een bezoek aan het Zwitserse transportmuseum. U kunt genieten van verbluffende uitzichten over de Alpen en het meer van Luzern.

Incentive reis naar Kopenhagen

Kopenhagen is een fascinerende stad. In deze fantastische omgeving organiseren we een incentive reis boordevol activiteiten. Zoals een bezoek aan het pretpark Tivoli, een Dinnershow in het Wallmans Circustheater, een bezoek aan LEGO-land en een Escape Kopenhagen Challenge. Ook een fietstocht langs alle highlights zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Incentive reizen geven een langdurig rendement

Een incentive reis kan een zeer motiverende en inspirerende ervaring zijn voor uw team. U bezorgt uw werknemers een onvergetelijke ervaring en dat heeft altijd een langdurig rendement! De sleutel tot succes binnen iedere onderneming is namelijk loyaliteit. Als u goed bent voor uw personeel, dan zijn zij goed voor de onderneming. Daarnaast is er natuurlijk niets leuker gezamenlijk iets unieks te beleven. Wat kunt u verwachten na een incentive reis?

  • Meer omzet en winst voor uw organisatie.
  • Betere prestaties van uw medewerkers.
  • Lager ziekteverzuim.
  • Een hechter team dat beter samenwerkt.
  • Leuke herinneringen waar de collega’s over blijven praten.
  • Gemotiveerde medewerkers die hart hebben voor de zaak.

Hoe MANS Events uw reis organiseert

MANS Events is gespecialiseerd in het organiseren van incentive reizen voor bedrijven. We hebben de juiste kennis en ervaring om uw incentive reis van a tot z te organiseren. U kunt alles aan ons overlaten en tijdens de voorbereidingen gewoon focussen op uw werk. Hieronder meer over onze aanpak:

Bespreken van de wensen en ideeën van bedrijf en personeel

Kiest u voor een van de bestemmingen die we hierboven hebben benoemd of heeft u een andere bestemming in gedachten? In beide gevallen organiseren we uw reis op maat met veel zorg en gaan we op zoek naar activiteiten die bij uw bedrijf passen. Uiteraard kunnen we het programma aanpassen naar uw wensen en budget. We adviseren u graag over de bestemming, budgetplanning en de activiteiten die u wilt uitvoeren. 

Maken van een voorstel voor het bedrijf

Nadat we al uw wensen en ideeën besproken hebben, maken we een voorstel. U ontvangt een een heldere offerte met informatie over de kosten van het organiseren van uw incentive reis. U ontvangt eenmalig een factuur en komt dus niet voor verrassingen te staan. Wanneer u akkoord bent met het voorstel gaan wij aan de slag om uw reis te plannen en alle voorzieningen en activiteiten te regelen.  

Een unieke ervaring creëren

We weten hoe belangrijk het is dat uw medewerkers inspiratie opdoen en een geweldige tijd beleven tijdens de reis. We hebben jarenlange expertise in huis en zorgen voor een geweldige invulling van het programma. Van iedere incentive reis maken we een echte beleving. Of u nu in binnen Europa of daarbuiten iets zoekt, u bent er zeker van dat een incentive reis van MANS Events een unieke ervaring is!

Waarom een incentive reis laten organiseren door MANS Events?

MANS Events organiseert al tien jaar incentives. Wij verdiepen ons echt in uw organisatie en medewerkers en nemen net even de extra stap voor die unieke wow factor. U boekt bij ons geen standaard reizen maar een unieke beleving op prachtige locaties. Een incentive reis van MANS Events garandeert mooie en blijvende herinneringen. 

Professionele begeleiding

Tijdens onze incentive reizen is professionele begeleiding aanwezig. Onze ervaren reisleider zorgt ervoor dat uw reisgezelschap een onvergetelijk ervaring zal hebben en dat alles op locatie in goede banen wordt geleid.

Alles wordt geregeld

Een incentive reis door MANS Events is goed geregeld. We nemen u alles uit handen, zoals het boeken van vluchten, het regelen van de accommodatie en het voorbereiden van activiteiten en maaltijden. Alles wordt aangepast en afgestemd op uw individuele wensen.

Programma voor een unieke beleving

Doordat we de afgelopen jaren veel incentives hebben georganiseerd weten we precies hoe we van uw reis een succes kunnen maken. Uiteindelijk wilt u uw team versterken en waardering tonen voor het opgeleverde werk. Wij zorgen ervoor dat uw team tijdens de trip unieke momenten beleeft en daardoor nog hechter wordt.

Wat zijn de fiscale voordelen van een incentive reis?

Op fiscaal gebied zijn er aantrekkelijke regelingen waarvan u gebruik kunt maken. Volgens de werkkostenregeling (WKR) kan een reis bestaan uit een zakelijk en niet-zakelijk deel. Het zakelijke deel is daarbij aftrekbaar. Het is dus verstandig om na te denken over hoe u uw reis kostentechnisch zo voordelig mogelijk kunt maken met behulp van de WKR. MANS Events biedt u hier uiteraard ondersteuning in. Neem contact met ons op voor meer informatie over de WKR en reizen.

Wat zijn de trends in 2022 en 2023 voor incentive reizen?

In 2022 en 2023 zal er meer aandacht zijn voor duurzaam reizen, met een voorkeur voor bestemmingen die bijdragen aan sociale ontwikkeling. Daarnaast verwachten we dat er meer aandacht zal zijn voor wellness en gezond leven. Ook door de corona-crisis zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van digitale incentives. Denk aan online cursussen of een online bedrijfsfeest. Desondanks zijn real-life ervaringen nog steeds de beste manier om uw medewerkers te belonen.

Periode uitkiezen

Wat is de beste periode voor uw incentive reis? De periode waarin u op reis wilt is erg belangrijk bij het kiezen van een bestemming en activiteiten. Zo is het in Toscane in de zomer erg warm en ideaal om te genieten van de zon. Het voorjaar of najaar zijn daarentegen meer geschikt activiteiten te doen. Kopenhagen heeft juist in de zomermaanden een heerlijke temperatuur om veel activiteiten te doen. Ook voor de prijs van uw reis kan de reisperiode van belang zijn. Zo zijn in de vakantiemaanden tickets voor hotels vaak duurder. Nadat u een exacte datum heeft gekozen kunnen we u helpen bij de selectie van activiteiten en de ticketprijzen vaststellen.

Een incentive om uw doelstellingen te bereiken

Wilt u medewerkers motiveren om een doelstelling te halen? In dat geval kan een incentive de perfecte oplossing zijn. Behalve dat het de teamgeest versterkt en waardering toont voor het verrichte werk, is het ook een goede investering in uw eigen bedrijf. Formuleer een helder en meetbare doelstelling en laat medewerkers ruim van tevoren weten dat ze een leuke reis kunnen verwachten naar een prachtige locatie. Succes verzekerd!

Een incentive organiseren is uniek

Een incentive is een bijzondere beloning die uw medewerkers niet zomaar zullen vergeten. Het zorgt ervoor dat ze allemaal extra hun best doen om de bedrijfsdoelstellingen te halen. U kunt uw medewerkers prikkelen door alvast leuke foto’s te laten zien of details te geven over de reis. Zo motiveert u uw medewerkers en zullen zij hun best doen uw doel nog sneller te halen.

Wanneer een incentive reis boeken?

Er zijn verschillende meningen over wanneer u het beste een incentive reis kunt boeken. In principe geldt: hoe vroeger u boekt, hoe meer opties u heeft. Er zullen dan nog genoeg accommodaties beschikbaar zijn en er is voldoende tijd om alle activiteiten in te plannen. Daarnaast worden vliegtickets, hoe dichter bij de geplande datum komt, meestal duurder.

Hoe boekt u een incentive reis?

MANS Events heeft inmiddels meer dan 2000 events georganiseerd, in binnen- en buitenland. We weten wat nodig is om van aEr zijn verschillende manieren om een incentive reis te boeken. Wanneer u MANS Events inschakelt bespreken we eerst al uw wensen en mogelijkheden. Met onze all-in aanpak nemen we u de organisatie van de reis van A tot Z uit handen. Het voordeel van een event bureau is dat u zich kunt blijven focussen op het behalen van doelstellingen, terwijl ondertussen alles geregeld wordt. Dit levert kostentechnisch vaak veel voordelen op. Uiteraard checken we tijdens de voorbereidingen en tijdens de regelmatig wat u vindt van de activiteiten en de accommodatie. We willen immers graag dat u 100% tevreden bent!uw evenement een bijzonder moment te maken. We adviseren u graag over de complete organisatie van uw feest: van catering en entertainment tot en met de perfecte locaties.

Succesvolle incentive

Uiteraard wilt u, net als wij, dat uw incentive reis een succes wordt. Om dit te bereiken werken we samen met u aan het programma voor de reis. We hebben de afgelopen jaren veel inzichten opgedaan. Bovendien is onze aandacht steeds gericht op nieuwe trends en ontwikkelingen die uw incentive reis nog leuker maken. Met MANS Events bent u naast een logistiek perfect geregelde reis dus ook verzekerd van een geweldig programma.

Inspiratie opdoen

Weet u nog niet waar u naartoe wilt en welke activiteiten u graag wilt ondernemen? Op onze website kunt u inspiratie opdoen. U vindt er onder Travel Experience de Incentive Reizen die MANS Events organiseert. Ook als uw gewenste locatie er niet tussenstaat kunnen wij u voor u een prachtige reis organiseren. Ontdek wat er mogelijk is aan bestemmingen en activiteiten en hoe u de verwachtingen van uw medewerkers kunt overtreffen.

Gefocust op een succesvolle incentive

Bij MANS Events focussen we ons volledig op het succes van uw incentive. Door een goede communicatie zorgen we ervoor dat de samenwerking van beide kanten goed voelt en dat alles goed geregeld is. U hoeft zich geen zorgen te maken over boekingen, vervoer en hotels. We voor een goede balans in activiteiten voor teambuilding en activiteiten die gericht zijn op inspanning en plezier. De reisbegeleider is altijd iemand met veel ervaring en die goed is ingelicht over alle activiteiten die plaats zullen vinden. Hierdoor hoeft u zich ook op locatie nergens zorgen om te maken.

Beste investering

Een incentive reis is een van de beste investeringen die u voor uw bedrijf kunt doen. Samen beleeft u een geweldige tijd waar alle collega’s het nog lang over zult hebben. Het lange termijn effect op uw team is dan ook ongekend: medewerkers kunnen beter samenwerken en dat resulteert eigenlijk altijd in een hogere productiviteit en meer werkplezier. Naast het feit dat een incentive reis een ultieme beloning is voor uw personeel, verdient u uw geld op de lange termijn dus ook nog eens terug!

Onvergetelijke incentive reizen door MANS Events

Bent u op zoek naar een manier om uw personeel te belonen? Of heeft u binnenkort een jubileum dat u graag wilt vieren? Een incentive van MANS Events een geweldige reis voor uw personeel. Uniek is dat we net een stapje verder gaan om echt een onvergetelijke ervaring te creëren en een fantastische reis te organiseren. Door aandacht te besteden aan alle details zorgen we ervoor dat u alles uit uw reis haalt. We bieden volledige ondersteuning voor en tijdens de incentive zodat ook onderweg alles goed verloopt. Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.