Jubileumfeest

Een jubileumfeest om nooit te vergeten

Een jubileumfeest is de perfecte manier voor uw bedrijf om een mijlpaal te vieren met collega’s, klanten, partners en zakenrelaties. En of uw bedrijf nu 5 jaar, 25 jaar of 50 jaar bestaat: het jubileumfeest moet een onvergetelijke beleving zijn voor alle deelnemers.

Een jubileumfeest van MANS Events is gegarandeerd een gedenkwaardige ervaring voor uw relaties. Wat dacht u van een spetterend avondfeest met hapjes, drankjes en entertainment? Of een jubileumweekend waarin u samen met collega’s het succes van het bedrijf viert?

Jubileumfeest organiseren

Jubilea bieden een mooie gelegenheid om in een informele en gezellige setting in contact te komen met collega’s, klanten en zakenrelaties. Om samen succes te vieren organiseren bedrijven jubileumfeesten voor hun werknemers en zakenpartners. Daarbij is het belangrijk dat de organisatie strak verloopt en dat er een creatieve invulling wordt gegeven aan het programma. MANS events heeft veel ervaring met het organiseren van jubileumevents en helpt u graag om uw event tot een succes te maken.

MANS Events voor een deskundige organisatie

Het succes van uw jubileumfeest hangt af van de kwaliteit en de creativiteit van het programma. MANS Events is een deskundige organisatie op het gebied van evenementen, waardoor u zeker bent van een geslaagd feest. Er zijn vele mogelijkheden voor de invulling van uw jubileum. Zo kunt u denken aan een avond met hapjes en drankjes in een gezellige ambiance, of een spectaculair weekendje weg naar een fantastische locatie. Ook voor een heerlijke buffet of een barbeque, live muziek en entertainment bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij evenementen mogen organiseren met artiesten als Martin Garrix en Kensington!

MANS events biedt afwisseling

Door ons grote netwerk kunnen wij u een een grote verscheidenheid aan jubileum-mogelijkheden bieden. Zo kunt u kiezen uit verschillende locaties, thema’s en artiesten. We beschikken over de meest spectaculaire locaties, zoals mooie stranden, of toveren een grote bedrijfshal om voor uw event. Of het nu gaat om een feest met duizenden bezoekers of een jubileumreis voor collega’s: niets is ons te gek! 

Originele jubileumfeest ideeën

Een bedrijfsjubileum vieren kunt u op verschillende manieren doen. Bent u op zoek naar een origineel idee voor uw feest? Ter inspiratie vindt u hieronder een aantal ideeën:

Een mooie locatie aan het strand, ideaal voor een zomerfeest!

Het strand biedt vooral in de zomer de perfecte ambiance voor een onvergetelijk bedrijfsjubileum. Een strandfeest is een droom van veel mensen. In deze unieke ambiance kunnen uw gasten ongedwongen ontspannen en genieten van het programma. Tropical, sportief of spectaculair: met een strandfeest kunt u alle kanten op!  

Dinershow met een thema

Vier uw jubileum met een spectaculaire dinershow! Bijzonder entertainment en heerlijk eten zorgen gegarandeerd voor succes. Een theaterrestaurant of mooi aangeklede bedrijfshal zijn hiervoor de perfecte locatie. Als u kiest voor een specifiek thema, zoals een Tapasavond of Indian Summer Evening zorgt MANS Events ervoor dat zowel het diner als de locatie helemaal naar uw wens wordt aangekleed.

Jubileumweekend voor collega’s op een te gekke externe locatie

MANS Evens vindt voor u de perfecte locatie voor een jubileumweekend. In Nederland óf in het buitenland! Wat dacht u bijvoorbeeld van het organiseren van een jubileumfeest op Ibiza, Toscane of IJsland? Beloon uw medewerkers met een fantastisch weekend. Daarmee geeft u uw team een enorme boost en verbetert u de onderlinge samenwerking.

Jubileumfeest op eigen locatie

Ook op uw eigen terrein kunt u een gedenkwaardig jubileumfeest laten organiseren. Zo verandert MANS Events bijvoorbeeld uw parkeerplaats in een gezellige barbecue-area met live muziek en amusement. Of u nu een kleinschalig event wilt organiseren of een groot feest wilt geven met een bekende artiest: wij verzorgen alles, van catering tot en met entertainment. Samen met u zetten we een spetterend, succesvol feest met wow-factor op poten

Maak een festival van uw jubileumfeest!

Heeft u er wel eens aan gedacht om van uw jubileumfeest een festival te maken? Een festival biedt de perfecte gelegenheid om in een informele setting een woordje te doen en terug te blikken naar de groei die uw bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Met een hip thema, geweldige livemuziek en entertainment bent u verzekerd van een geslaagd feest. Een bedrijfsfestival kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. We maken van elke locatie een prachtig festivalterrein. Samen met u kiezen we een thema dat past bij uw bedrijf en huisstijl. 

Een Themafeest met diner

Een feestavond met een thema is een originele manier om uw jubileum te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een Mexicaanse of Hawaïaanse zomeravond of een carnaval in de stijl van Venetië. Een origineel thema, fantastisch entertainment en uitstekende catering zijn de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke feestavond.

Een creatief thema voor een onvergetelijk jubileumfeest

Bij MANS Events helpen we u graag bij het ontwikkelen van een creatief en origineel thema dat past bij uw bedrijf. We bruisen van de ideeën om uw event net even die onverwachte twist te geven die uw evenement onvergetelijk maakt. Met onze creatieve insteek vinden we bijzondere manieren om momenten uit de historie van uw bedrijf uit te lichten en er zo een uniek evenement van te maken.    Wilt u een zomers feest of live muziek in een grote zaal? En welk thema spreekt u aan? We organiseren voor u een jubileum op maat.

Benieuwd hoe MANS Events uw event onvergetelijk maakt?

Wilt u een event buitenshuis laten organiseren? Dan zorgen wij voor de perfecte locatie. Wilt u het event op eigen locatie organiseren? Dat kan ook! Uw wensen staan centraal. We laten u graag zien hoe we van uw bedrijfsevent een unieke en onvergetelijke ervaring maken. Daarbij adviseren wij u over de branding, planning en het programma.

Waarom kiezen voor MANS Events?

Bij MANS Events werken we via een helder stappenplan. We kiezen een creatief thema voor uw jubileumfeest en stemmen dat af op het imago van het bedrijf. Samen met u realiseren we zo een gedenkwaardig jubileum voor al uw bezoekers. Een aantal redenen om voor MANS Events te kiezen:

Entertainment

MANS Events heeft een groot netwerk. Met die contacten in de entertainmentwereld kunnen we uniek entertainment verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor de beste live muziek, DJ’s en bands voor uw event. Ook bieden we ander vermaak, zoals steltlopers, vuurdansers of acrobaten. Ons creatieve team heeft de beste ideeën voor geweldig, verrassend entertainment dat perfect past in het thema van uw evenement.

Catering

MANS Events heeft een eigen cateringtak. Daarmee verzorgen we de beste catering voor uw jubileumfeest. Met een groot scala aan mogelijkheden vindt u altijd de perfecte catering die past bij uw budget en vooral ook: uw smaak. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, een buffet of een tapas-avond. Of een aantal foodtrucks met originele hapjes en gerechtjes. We kunnen al uw wensen op het gebied van eten en drinken realiseren.

Creatieve invulling voor onvergetelijke jubileumfeesten

Het creatieve team van Mans Events geeft uw jubileumfeest een originele look en feel met een uniek programma. We laten ons inspireren door uw bedrijf en bedenken een thema dat echt past bij uw bedrijfsidentiteit. Dat thema komt overal terug: van de uitnodigingen tot de menu’s en de aankleding van de ruimte. Wat dacht u van bijvoorbeeld een kleurrijk zomerfeest, een foodtruckfestival of een casino-avond? Samen met u realiseren we een onvergetelijk feest.

Perfecte locatie

We hebben contacten met de meest perfecte locaties voor uw jubileumfeest. Zowel binnen als buiten heeft u de keuze uit prachtige locaties, die wij vanzelfsprekend voorzien van sfeervolle decoratie. Ook op uw eigen locatie kunt u MANS Events een onvergetelijk jubileumfeest laten organiseren. Welke locatie u ook kiest: Wij zorgen voor een geweldige ervaring voor u en uw gasten.

Eén aanspreekpunt

Bij MANS Events heeft u één aanspreekpunt. Uw event manager begeleidt u tijdens de voorbereidingen van uw feest en is altijd op de hoogte van alle details van uw event. Uw event manager stuurt binnen onze organisatie de juiste personen aan. Hierdoor houdt u altijd overzicht en krijgt u snel en eenvoudig antwoord op al uw vragen

Heldere prijzen

U ontvangt één slotfactuur. De kosten die vooraf gemaakt worden nemen wij initieel voor onze rekening. Deze manier van werken geeft u de mogelijkheid om zelf uw budget te bepalen. Daarnaast betekent dit dat er geen onaangename verrassingen zullen zijn. U ontvangt de slotfactuur pas als u volledig tevreden bent over onze dienstverlening.

Evaluatie

We vinden het belangrijk om uw verwachtingen waar te maken en een hoge kwaliteit te waarborgen. Daarom volgt na uw jubileumfeest een evaluatie, waarbij we nagaan na of uw doelstellingen bereikt zijn. Alleen door er zeker van te zijn dat onze klanten 100% tevreden zijn kunnen we de best mogelijke service bieden. 

Wij zorgen voor alles!

Het zelf organiseren van een event kan veel tijd in beslag nemen en voor veel stress zorgen. MANS Events organiseert alles tot in de laatste details, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de planning en het verloop van uw event. Zo houdt u tijdens de voorbereiding meer tijd over voor uw primaire werkzaamheden. En tijdens het jubileum kunt u samen met uw gasten ontspannen genieten en er een onvergetelijke beleving van maken.

Voor welke bedrijven is een jubileumfeest geschikt?

Een jubileumfeest is geschikt voor allerlei bedrijven en organisaties. Of u een groot of klein bedrijf hebt, één jaar of vijftig jaar bestaat: een jubileum een bijzondere mijlpaal. Dat mag gevierd worden! Uw jubileum is een perfect moment om samen naar de toekomst te kijken van uw bedrijf. Met het juiste entertainment en smaakvolle catering zorgt u voor een onvergetelijke ervaring.

Bedrijfsjubileum organiseren door MANS Events

Benieuwd hoe we van uw jubileumfeest een succes maken? We hebben een toegewijd team en een groot aanbod aan locaties. Zo kunnen we ieder type jubileumfeest organiseren. Onze ervaren projectleiders staan zowel voor, tijdens als na het jubileumfeest voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze jubileumfeesten.

Ruim 10 jaar ervaring!

MANS Events heeft inmiddels meer dan 2000 events georganiseerd, in binnen- en buitenland. We weten wat nodig is om van uw evenement een bijzonder moment te maken. We adviseren u graag over de complete organisatie van uw feest: van catering en entertainment tot en met de perfecte locaties.