Ons aanbod

Ons aanbod

Van verrassende incentives tot aan compleet verzorgde bedrijfsfestivals.

We starten een project altijd met een oriënterend gesprek om kennis te maken en jullie wensen te inventariseren. De gewenste doelstellingen van uw event nemen wij als huiswerk mee naar ons kantoor.  Uiteindelijk wordt deze aanvraag voorzien van een MANS-saus die wordt samengesteld met uw wensen en de expertise van ons. Nadat wij ons plan af hebben, kunnen wij dit presenteren indien gewenst in een 3D beleving zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de sfeer. Het resultaat is een happening waarbij u uw vingers af zult likken. Beloofd!

Bij MANS Events staat u met uw wensen natuurlijk centraal. Of het nou voor uw klanten is of voor uw werknemers. Wij zorgen er voor dat uw evenement in alle aspecten een bijzondere ervaring zal zijn. Hoe wilt u dat uw gasten het evenement ervaren? Wij gaan het gesprek met u aan, om in kaart te brengen wat u belangrijk vindt voor uw eigen evenement.
Staat het eten en drinken centraal? Vindt u de muziek of de decoratie het belangrijkste, of juist het randentertainment met verschillende activiteiten?

Onze ervaren projectmanagers laten hun creativiteit los op uw unieke wensen zodat er een uniek concept uitkomt, volledig aansluitend op uw vraag.

Wij nemen u vervolgens mee aan de hand. MANS Events organiseert, faciliteert en coördineert van begin tot het einde van uw project. Uw ambitie en doelstelling staan hierin centraal! Wij zorgen ervoor dat uw verwachtingen ruimschoots zullen worden overtroffen.

 

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl