Sciopeng Feestavond Arnhem

Sciopeng Feestavond Arnhem

Sciopeng Feestavond Arnhem

Een gezellige avond met eten, drinken en goede muziek en zeker een leuk thema. Dit waren de wensen voor een onvergetelijke feestavond die werd gehouden op een van de toplocaties van Arnhem, namelijk de Eusebiuskerk.

Bij aankomst werd er heerlijke champagne uitgereikt door de gastheer en gastvrouw, vanuit het ontvangst liepen de bezoekers over een lange gouden loper naar het midden van de kerk waar het hart van de feestavond gecreëerd was. Diverse casino tafels waaronder roulette en blackjack stonden klaar om een spannende competitie te spelen in teamverband. Op de achtergrond klinkt bekende muziek die gecoverd werd door de Pianohouse die hun repertoire laat kiezen door de gasten. Aan de rechterzijde van de kerk was een bar te vinden vanuit waar diverse alcoholische en non-alcoholische dranken verkrijgbaar waren uit een uitgebreid drankarrangement. Aan de linkerzijde van de kerk was een food-bar geplaatst vanwaar fingerfood geserveerd werd, verder werd er door de smeermeneer aan tafel stokbrood met diverse toppings geserveerd.

Later op de avond toen de sfeer er al meer in zat werd de pianhouse overgenomen door een dj in combinatie met een live saxofoon artiest die de feestavond tot een nog hoger niveau brachten, al met al een zeer geslaagde feestavond op deze toplocatie.

  • Opdrachtgever Sciopeng
  • Gelegenheid Personeelsfeest
  • Type beleving Feestavond
  • Deelnemers 250
  • Locatie Eusebiuskerk Arnhem

Video

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl