Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival

Een onvergetelijk bedrijfsfestival organiseren

Een MANS Events-bedrijfsfestival is gegarandeerd een originele en spetterende beleving. Zet uw personeel in het zonnetje, vier een jubileum op een onvergetelijke wijze en laat een verpletterende indruk achter met dit geweldige evenement. Festivals zijn bekend door de ongedwongen sfeer en de complete beleving. Het is een spectaculaire ervaring voor lekkerbekken, muziekgekken, waaghalzen, feestvarkens en levensgenieters.

                                                                                                                  Hoe ziet een bedrijfsfestival eruit?

Hoe het festival eruit gaat zien? Dat is aan u, niets is ons te gek. MANS Events realiseert bedrijfsfestivals op elke plek, zowel overdekt als in de open lucht. Wij toveren elke locatie om tot een prachtig festivalterrein dat voldoet aan al uw wensen. Natuurlijk voeren we de huisstijl van het bedrijf hierin volledig door en zorgen we voor de juiste sfeer. De concrete invulling van het festival en inrichting van het terrein doen we in overleg met u. MANS Events verzorgt het hele programma, boekt de beste artiesten en zorgt voor het juiste entertainment. Ook zaken als techniek, op- en afbouw, horeca en communicatie nemen wij voor onze rekening.

                                                                                                                   Waarom MANS Events?

We hebben ruime ervaring met het organiseren van op maat gemaakte bedrijfsfestivals. Zo hebben we Cogas geholpen om haar personeel een tintelende wereldreis te laten beleven en organiseerde Hoogvliet Supermarkten zijn eigen variant op de Zwarte Cross voor 5000 man.

Bekijk hieronder meer over onze klanten, of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl