Rabobank Oss Bernheze wintersport

Rabobank Oss Bernheze wintersport

De reis van Rabobank Oss Bernheze ging dit jaar naar het prachtige Willingen.

Zaterdagochtend vertrok de groep vanuit Heesch of Oss per touringcar richting Willingen. Bij aankomst in Willingen kon de groep zich even opfrissen in het hotel om vervolgens te beginnen met de wintersport! Met een prachtig uitzicht en relatief lange pistes werd en gezellig lang geskiëd totdat het donker werd! Hierna was er natuurlijk tijd voor een gezellige Aprés-ski borrel. Na de borrel ging de groep terug naar het hotel om op te frissen voor de feestavond.

De feestavond stond natuurlijk in het thema van ‘Aprés- Ski’. De gasten werden ontvangen in een prachtig winterlandschap met een rode loper, vuurkorven én door onze vrolijke ‘Skileraar Peter’! Eenmaal binnen was het heerlijk warm met beslagen ramen en sfeervolle en passende muziek. De avond begon eerst met een heerlijk buffet bestaande uit typisch duitste gerechten zoals; Wienerschintzels, curry worst, gepofte aardappelen en nog véél meer! Nadat iedereen heeft kunnen genieten van het eten begon de Tiroler-Parade! De Tiroler- Parade bestaat uit een ouderwets potje Deutsche biertoren spiel, spijkerslaan, Quiz-Spiele én een eigen Biergarten. Nadat de parade was gesloten ging de Aprés-Skiparty pas echt los! Toen de spetterende feestavond was afgelopen kon de groep terug gaan naar het hotel of op stap in het gezellige nachtleven!

De volgende ochtend kon iedereen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Na het ontbijt kon de groep het mooie skigebied opnieuw verkennen, aan het eind van de middag stond er een overheerlijk lunchbuffet klaar. Na de lunch was het alweer tijd om terug te gaan naar het bedrijfsadres.

Het was een gezellige en actieve personeelsreis!

  • Opdrachtgever Rabobank Oss Bernheze
  • Gelegenheid Incentive
  • Type beleving besloten beleving
  • Deelnemers 140
  • Locatie Willingen

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl