Personeelsreizen

Personeelsreizen

Personeelsreizen

Bij het organiseren van een personeelsreis komt nogal wat kijken. Zo is vooronderzoek nodig, moeten er hotels geboekt worden, tickets op orde gemaakt worden, heen- en terug vervoer geregeld worden, een programma samengesteld zijn en natuurlijk moeten de maagjes  gevuld worden. Bereidt u voor op stapels bonnetjes, allerlei telefoontjes en een lading organisatorisch geregel op de reis zelf. Dat laat uw vanzelfsprekend liever aan een ander over.

We ontzorgen u volledig

Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij krijgen er energie van om  het organiseren van de personeelsreis uit handen te nemen en orde te scheppen waar chaos heerst. Voor de administratie ook fijn, omdat er één overzichtelijke slotfactuur, waarin alle facetten van de reis zijn inbegrepen, zal worden samengesteld.

MANS Events zorgt gegarandeerd voor unieke personeelsreizen waar iedereen naar hartenlust kan genieten van een geweldige tijd samen, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Onze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd, en desgewenst dichter bij huis dan u zult denken.

Personeelsreizen op maat

Bij MANS Events geloven we niet in rigide reisschema’s, die zonder enige vorm van discussie vast staan. Het is immers uw beleving en niet die van ons. We zien uw personeelsreis als een persoonlijke toren waarbij u zelf de bouwstenen bepaalt. Toch kunt u van ons een uitgebreide service verwachten. Het programma is volledig naar wens samen te stellen. Zo werken we toe naar een personeelsreis op maat.

Enthousiast?

Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze populairste personeelsreizen. Beleef met uw collega’s een personeelsreis om nooit te vergeten!

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl