CEVA personeelsreis

CEVA personeelsreis

CEVA personeelsreis

CEVA heeft weer hun jaarlijkse reisje achter de rug. Met een groep van ongeveer 200 personen hebben ze genoten in Antwerpen, een gezellige en bruisende stad.

De reis begon woensdagochtend toen de groep werd ontvangen. Eerst stond er een plenair gedeelte op het programma met o.a. een presentatie van de directeur en een interessante spreker. Natuurlijk was er ook tijd om lekker te lunchen en na de lunch werd het programma vervolgd met een eigen award show waarin teams zichzelf moesten pitchen. Toen de awards waren uitgereikt startte een spannende citygame, de Escape City Challenge die speciaal voor CEVA op maat was gemaakt!

Aan het einde van het spel kwamen de teams samen in een bekende bar in het centrum van Antwerpen om gezellig met elkaar te borrelen. Aan het einde van de middag keerde iedereen terug naar het hotel om in te checken en zich klaar te maken voor het avondprogramma. Dit bestond onder andere uit een heerlijk 4-gangenmenu dat op de feestlocatie werd geserveerd. De gasten zagen er prachtig chique uit en samen met de grote ronde tafels zorgde dit savonds voor een heel mooi plaatje.

Natuurlijk moest er ook nog even gefeest worden, dus na een spectaculair dessertbuffet (incl. vuurwerk!) draaide de Dj het volume wat omhoog en verplaatste iedereen zich naar de dansvloer. Ook konden zij een heerlijk drankje halen bij onze cocktailbar of een foto laten maken bij de green screen fotograaf voor een leuke herinnering aan deze trip!

Toen was het alweer donderdagochtend. Met nog een lekker ontbijt konden nog even nakletsen over de te gekke feestavond. Na het ontbijt kon iedereen weer op pad richting hun eigen regiokantoren. Op naar volgend jaar!

  • Opdrachtgever CEVA
  • Gelegenheid Personeelsreis 2018
  • Type beleving Relatieprogramma
  • Deelnemers 200
  • Locatie Antwerpen

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl