Personeelsreis BAM

Met BAM naar Maastricht

Het bouwbedrijf schakelde MANS Events in om een tweedaagse reis naar een leuke bestemming in Nederland te organiseren voor het 50 koppen tellende personeel en hun partners. Nou komt voor elkaar!

Bij aankomst in Maastricht werd, na een gezamenlijke lunch, de stad op een bijzondere wijze ontdekt met onze iPhone Challenge. Een spannend spel die hen langs de leukste plekjes van Maastricht zou voeren. Daarna kon iedereen op eigen gelegenheid dat stad ontdekken en een terrasje pakken. ’s Avonds werd er in een mediterrane ambiance gedineerd bij Il Bacaro, een echte Italiaanse ‘bar e cucina’ aan het Vrijthof.

De Italiaanse lekkernijen vormden een perfecte bodem voor de spannende Murder Game, waar in een Casino-achtige omgeving een moord moest worden opgelost. Nadat het mysterie was ontrafeld, werd de avond afgesloten met een borrel in de stad. Op de slotochtend kon iedereen zelf bepalen wat ze wilden doen. Lekker uitslapen of op eigen houtje de stad verkennen. Aan het begin van de middag pikte de bus hen weer op en kon de groep terugkijken op een spannende tijd in Maastricht.

  • Opdrachtgever BAM
  • Gelegenheid Personeelsreis
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 50
  • Locatie Maastricht

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl