Alphatron personeelsreis

Alphatron personeelsreis

Personeelsreis Twente

Dit jaar ging de personeelsreis van Alphatron, met een groep bestaande uit 40 personen, naar Twente! Dit was voor ons een thuiswedstrijd en we lieten dan ook graag zien wat er allemaal in onze prachtige regio te beleven valt. Er was een hoop te ontdekken in de uitgestrekte natuurgebieden en vele gezellige pittoreske dorpjes.

De reis begon zaterdagochtend in Enschede waar de groep bij het hotel werd ontvangen met echte Twentse krentenwegge. Daarna werden zij met een touringcar afgezet bij de prachtige locatie ‘het Everloo’. Daar begon de groep met een heerlijke lunch, waarna ze werden opgedeeld zodat de eerste activiteiten van start konden gaan. Alphatron begon met een fanatiek potje outdoor lasercombat, gevolgd door een toffe vespa- tocht door het mooie Twente. Na de actieve middag was er natuurlijk tijd om even gezellig een drankje te doen. In de avond stond er een  lekkere BBQ klaar en er werd nog gezellig nagepraat over de leuke dag. Nadat de buikjes weer waren gevuld was het tijd om terug te gaan naar het hotel en ging de vrije tijd van start.

 Zondagochtend begon de groep met een heerlijk ontbijt in het hotel. Aan het begin van de middag begon de tweede reeks activiteiten waar de groep keuze had tussen een rondleiding in de lokale bierbrouwerij in Hengelo of door de bekende wijk de Roombeek. Hierna was het weer tijd om terug te keren naar huis. Het was een geslaagd weekend. Of zoals ze in Twente zeggen: mooi da’j dr wes bunt en wier komm’n

 

  • Opdrachtgever Alphatron Marine B.V.
  • Gelegenheid Personeelsreis
  • Type beleving Relatieprogramma
  • Deelnemers 40
  • Locatie Twente

Video

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl