Even voorstellen: Susan

Susan is een van onze projectmanagers. Ze houdt zich bezig met de organisatie van evenementen en reizen. Als je deze drieëntwintigjarige niet tegenkomt op het strand van Zandvoord om uit te waaien, vind je haar wel op een feestje of in de dansschool om Bachata te dansen. Ze is een creatieve duizendpoot die niet snel haar overzicht verliest.

Waar mogen we je 's nachts voor wakker maken?

’s Nachts mag je me absoluut wakker maken voor een optreden van Henk Wijngaard en voor een goed bord pasta. De combinatie van beiden zou helemaal geweldig zijn.

Leukste event waar je ooit geweest bent:

Dat is zonder twijfel “Het Allermooiste Feestje”. Dit is een muziekfestival waar naast gave muziek ook veel activiteiten zijn zoals in “bubbleballen” over het water lopen. Ik houd wel van een beetje actie en competitie.

Wat is iets grappigs dat niet veel mensen over je weten?

Als kind had ik de ambitie om actrice te worden, echter liet de voorbereiding vaak te wensen over en kwam ik onvoorbereid op de audities aan. Het gevolg was dat ik dus ook niet verder kwam dan de auditierondes.

Als je met iemand een maand zou mogen ruilen van leven, wie zou dat dan zijn?

Taylor Swift is wel iemand waarmee ik zou willen ruilen, het lijkt me heel bijzonder om zelf muziek te kunnen schrijven en dit uit te brengen in de wereld zodat dit overal gehoord wordt.