Even voorstellen: Brandon

Brandon komt uit Losser, is afgestudeerd kok en maakte na een tijdje in de horeca te hebben gewerkt de overstap naar event management om met festivals en evenementen te werken. Daar is hij dan ook ieder weekend te vinden.

Als logistiek medewerker zorgt Brandon dat onze verhuur van materialen soepel verloopt en dat de logistiek goed geregeld is. Ook begeleidt hij diverse workshops.

Leukste event waar je ooit geweest bent:

Vanaf 2012 ben ik bij wel meer dan 350 evenementen en festivals geweest. Maar het mooiste evenement is voor mij denk ik wel Tomorrowland in België. Tomorrowland is het grootste en bekendste festival ter wereld. De reden waarom dit mijn favoriete evenement is dat alles klopt op dit festival. Overal waar je komt is Tomorrowland, je komt echt in een andere wereld zodra je binnen bent. En de sfeer is hier geweldig.

Aan welke workshop van Workshoppen.nl wil je zelf een keer meedoen?

De Zeepkistenrace is wel iets voor mij, lekker bezig zijn met je handen en een zeepkist in elkaar zetten om vervolgens tegen elkaar te racen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Geloof het of niet, maar zo’n festivalgek als ik zit het liefst thuis. Een goede filmavond of lekker gamen met vrienden. Voor iemand wiens weekenden voorbij vliegen is het fijn om soms even niks te doen en lekker te relaxen.

Als je een maand zou mogen ruilen van leven, met wie zou dat dan zijn?

Elke willekeurige dj. Het lijkt mij heel gaaf om de wereld rond te vliegen en op verschillende evenementen te mogen draaien. Het gevoel dat duizenden mensen voor je staan en losgaan op de muziek lijkt mij onbeschrijfelijk en de sfeer zal wel geweldig zijn.