nl NLNederlands

Even voorstellen: Hans

Hans van Odijk, geboren in Utrecht en inwoner van Hengelo. Niet getrouwd, geen kinderen, blij mee... Hij staat daarom positief in het leven en probeert van elke dag een feestje te maken!

Ik heb een opleiding proberen te volgen, maar dat was niet zo’n succes. Hobbies ben ik beter in en daar heb ik ook mijn werk van gemaakt. Naast mijn werkzaamheden bij MANS Events heb ik namelijk een eigen bedrijf waarmee ik kunst maak voor bedrijven. Dan moet je denken aan muurschilderingen en schilderijen. Maar ik mag ook graag met de computer ontwerpen, logo’s bijvoorbeeld.

Wat doe jij allemaal bij MANS?

Ik verzorg de social media, ik ben tekstschrijver voor de websites en ik bedenk en maak decoratie voor de diverse feesten die wij geven. Zo knap ik bijvoorbeeld een oude foodtruck op, maak daar een leuk filmpje van, doe er een leuk tekstje erbij, en plaats dat op social media.

Waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Nergens voor, beter laat je me slapen. Mocht je toch de behoefte hebben om me ’s nachts wakker te maken, neem dan een pak bokkenpootjes mee, misschien vergeef ik je.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik zit graag in de Johan Cruijff Arena, en dat is maar goed ook, want ik heb al jaren een seizoenkaart van Ajax. Ook mag ik graag een beetje aankloten in Photoshop, gekke dingen doen met foto’s. Daarnaast wil ik nog wel eens een muurschildering of schilderij uit de kwast toveren. Verder vind ik het heerlijk om met vrienden een weekendje weg te gaan. Je kunt me ook vaak vinden in de buurt van een bbq.

Wat is het leukste evenement waar je ooit geweest bent en waarom?

Dat is Mysteryland USA, de eerste Mysteryland in de Verenigde Staten op Bethelwoods. ‘Holy ground’ want het is op dezelfde plek als Woodstock 1969 gehouden. Na een weekje overnachten op Wall Street in New York, zijn we met de auto naar het festival gereden. Snel de spullen in een tentje op de camping gemikt en vervolgens twee dagen helemaal los gegaan!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.