Even voorstellen: Jeroen

Jeroen komt uit Borne. Na een leerweg en carrière in de agrarische sector kwam hij erachter dat hij zijn passie en creativiteit daar niet volledig in kwijt kon. Daarom maakte hij de overstap naar de event-branche.

Als projectmanager bij MANS Events zet hij de wensen van de opdrachtgever om naar werkelijkheid. Zijn werk bestaat uit veel voorbereiding, overleggen en afstemming. Van artiest tot zeep op de wc: Jeroen zorgt dat het geregeld is.

Leukste event waar je ooit geweest bent:

Ik denk dat dat Zomerfeesten Saasveld 2015 moet zijn geweest. The Dirty Daddies traden op, die hebben een fantastisch optreden neergezet en ik heb er de avond van mijn leven gehad. Gênant detail is wel dat ik mijn fiets niet gehaald heb, maar wat een avond!

Als je een maand van leven zou kunnen ruilen, met wie zou dat dan zijn?

Het lijkt mij super gaaf om een maand om front of house lichttechnicus te zijn voor Coldplay. Die gasten maken echt fantastische muziek. Hoe gaaf is het dan als ik er voor mag zorgen dat het ook een geweldig moment wordt om te zien!

Waar mogen we je 's nachts voor wakker maken?

Dat moet de wintersport zijn. Ik vertrek dan altijd in de ochtend rond 4 uur, maar ben dan als nog twee uur eerder wakker om mijn vrienden op te bellen of we toch maar niet alvast kunnen gaan. Want ik kan dan gewoon niet meer slapen.

Wat is iets grappigs dat niet veel mensen over je weten?

Feesten bij mij thuis eindigen vaak in een karaoke festijn. En dan mag je zelf in vullen wie de gang maker is …