nl NLNederlands

Even voorstellen: Johan

Johan Wessels is een energieke veertiger die graag buiten is. Hij wordt gekenmerkt door zijn verschijning van twee meter lang en een woeste baard. De bijnaam Viking heeft hij dus ook met recht verdiend.

Hij is een liefdevolle vader van twee dochters en woont in Wierden. Naast zijn werk bij MANS events vindt hij het fijn om te sporten en creatief bezig te zijn met schrijven. Mensen anders laten kijken is daarbij zijn credo. Bij MANS events houd ik mij voornamelijk bezig met workshoppen.nl dit is de boeking site voor workshops in Nederland. Daarnaast draai ik mee in het hele creatieve proces bij MANS events.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Hardlopen, fietsen, zwemmen staat dan vaak op mijn programma. Ook vind ik het heerlijk om op mijn motor te stappen en zonder doel rond te rijden. Gewoon kijken wat de dag brengt en wie of wat ik tegenkom. Ik schrijf ook graag en probeer daar in mooie en waardevolle dingen te creëren.

Wat is het leukste evenement waar je ooit geweest bent en waarom?

Ik heb in mijn leven veel leuke evenementen mogen bezoeken. Wat mij daar altijd in triggert zijn de evenementen die anders zijn dan andere. Afgelopen winter mocht ik in Barcelona bij een lokaal festival zijn, Daar liep een groep muzikanten rond met doedelzak, fluit en trom. De muziek was intens en liefdevol tegelijk. Zo vanuit het niets begonnen mensen te dansen op de traditionele muziek die zij speelden. Dat moment kwam bij mij binnen en gaf mij een mooie herinnering. Juist die kleine dingen maken iets bijzonder…

Aan welke workshop van Workshoppen.nl wil je het liefst zelf meedoen en waarom?

Ik hou van uitdagingen en net iets anders doen dan anderen. De workshop vuurlopen past dan ook echt bij mij. Wat ik zelf vaak doe is ijszwemmen. Dat is het water in gaan in de winter en zo de controle over je lichaam vinden. Het combineren van vuur en water lijkt me dus echt een uitdaging.

Wat is jouw favoriete plek in Nederland?

Ik heb een paar “happyplaces” en veelal is dat in de natuur en gecombineerd met
geschiedenis. Dit soort plaatsen voel ik mij goed en kan ik goed aarden. Vaak schrijf ik op dit soort plekken. Het is dan ook niet verrassend dat deze plekken veelal in Twente liggen.

Wat is iets grappigs dat niet veel mensen van je weten?

De meeste grappige dingen over mij zijn wel algemeen bekend. Wat misschien wel grappig is dat deze stoere Viking nog met zijn geboorte knuffel slaapt.

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.