Even voorstellen: Kim

Als het gaat om concepten in een vorm gieten ben je bij onze Food & Beverage-manager Kim aan het juiste adres. Deze afgestudeerde ontwerper aan de HKU heeft haar plek gevonden in de horeca en bij MANS Events is zij de vrouw die de Phoodies kar trekt.

In haar vrije tijd is er geen tentfeest of kroeg waar je haar niet tegenkomt om haar zondags, al dan niet met een kater, tegen te komen in de natuur waar ze de rust en de vrijheid vindt.

blank

Wat is het leukste evenement waar je ooit geweest bent en waarom?

Dat is absoluut de Zwarte Cross, het festival van het jaar waar je in de ochtend begint en helemaal losgaat tot de zon onder gaat. De dag er op volgend begint dan net iets later…

Aan welke workshop van Workshoppen.nl wil je het liefst zelf meedoen en waarom?

De barista workshop. Ik ben een grote koffieliefhebber en heb een opleiding gedaan in Spatial design. Ik zie het echt als een klein kunstwerk wanneer je bijvoorbeeld een perfecte cappuccino maakt… Latte Art laat mij echt verlangen naar zon heerlijk bakkie zwart goud.

Wat is jouw favoriete plek in Nederland?

Uitwaaien op het strand in Egmond aan zee of Zandvoort.
Natuurlijk hoort daar ook gezellig borrelen bij in de goed uitgedachte Beachclubs die hier te vinden zijn.

Als je met iemand een maand zou mogen ruilen van leven, wie zou dat dan zijn? En waar verheug je je dan het meest op?

Het lijkt me tof om een keer in de schoenen te staan van Tess Posthumus of Kygo.
Nieuwe cocktail-concepten creëren en uitwerken, coaching, misschien een gedeelte van een boek schrijven, de wereld over vliegen om trainingen en lezingen te geven. Of zoals Kygo nieuwe muziek creëren en op de meest toffe locaties draaien, verspreid over de hele wereld.