Even voorstellen: Lars

“Creatief en energiek met aimabele “can do” mentaliteit! Hij staat voor kwaliteit” Dat is wat mensen over Lars zeggen. Zelf kan hij zich zeker in deze woorden vinden.

Hij wil door middel van verbinden, combineren, inspireren en raadgeven samen creëren en de verwachtingen die de klant heeft overtreffen. Deze projectmanager met zijn lange gestel geeft al zijn energie om een blijvende herinnering achter te laten.

Wat is iets grappigs dat niet veel mensen van je weten?

Veel mensen weten niet dat ik in Schotland ben geboren. “slàinte”!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik vind het leuk aan een klimmuur te hangen en bij lekker weer buiten te zijn in de natuur. Een andere grote hobby van mij is het maken van muziek of het optimaliseren (masteren) van muziek voor anderen, voordat het uitgebracht wordt.

Als je met iemand een maand zou mogen ruilen van leven, wie zou dat dan zijn? En waar verheug je je dan het meest op?

Hmmm een koning of misschien toch een bekende DJ……? Ilon musk, Steve Jobs (als hij nog zou leven) of toch Chris Zegers, Sebastiaan Labrie om de wereld te zien als presentator/host? Teveel keuzes, maar denk toch wel dat die laatste 2 mijn voorkeur zouden hebben. Waarom zal je denken, nou dat zit hem vooral in plezier hebben in je werk, omdat dát mij gelukkig maakt. Scheelt dat ik dat werkplezier hier bij Mans events terug kan vinden in mijn werkzaamheden.

Wat is het leukste evenement waar je ooit geweest bent en waarom?

Ik denk dat dit evenement nog moet komen. Sinds 2006 loop ik mee in de evenementen industrie, waar ik veel evenementen mee heb mogen maken zowel als bezoeker, manager en artiest. Op deze manier heb ik al veel leuke en bijzondere momenten meegemaakt. Dit zit hem voornamelijk in de omgeving en aankleding met bijbehorend entertainment. Lekker ontdekken en gelijkgestemden tegenkomen. Een evenement creëer je samen en er is niks leukers dan daar een onderdeel van uit te maken.