nl NLNederlands

Even voorstellen: Sam

Sam is onze bedrijfshond. Deze belgische herder paradeert hier vrolijk tussen de bureaus door. Ze is speels en ze zorgt dat iedereen op kantoor voldoende liefde en beweging krijgt en natuurlijk bewaak ze de boel.

Wat is het leukste evenement waar je ooit geweest bent en waarom?

Het leukste evenement waar ik ooit geweest ben is op de piste in Oostenrijk. Er vliegen daar van die witte ronde ballen door de lucht die ik dan opvang met mijn bek, daar kan ik geen genoeg van krijgen. Ik begrijp alleen niet waar ze blijven, zodra ik ze vastpak verdwijnen ze als sneeuw voor de zon.

Aan welke workshop van Workshoppen.nl wil je het liefst zelf meedoen en waarom?

Ik zou graag mee willen doen aan “Urban city golf”, die ballen die triggeren mij enorm, daar moet ik wel achteraan gaan. De “bbq smoker workshop” staat ook hoog op mijn lijstje, ik werp mij wel op als voorproever en de restjes weet ik ook wel raad mee.

Waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?

S’nachts mag je mij wel wakker maken, maar dat is wel voor eigen risico…

Als je met iemand een maand zou mogen ruilen van leven, wie zou dat dan zijn? En waar verheug je je dan het meest op?

Als ik een maand met iemand zou willen ruilen dan zou ik dat met mijn baasje doen. Ik zou haar uitlaten, bepaal ik zelf de wandeling en activiteiten en dan mag zij mijn brokken eten terwijl ik lekker sushi, pizza en frikandellen bestel.

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.