nl NLNederlands

Even voorstellen: Tanya

‘If we were meant to stay in one place, we would have roots instead of feet’

Tanya is een actieve vrouw, ze beweegt graag en houd van creatief denken. Ze leeft een kleurrijk leven. Onlangs is ze met haar gezin verhuisd van de Randstad naar Twente. Ze vind het heerlijke om het roer zo nu en dan even helemaal om te gooien en een nieuwe route te volgen.

Bij MANS events hou ik mij voornamelijk bezig met het ontwikkelen van workshoppen.nl en ben ik actief als begeleider van diverse workshops en evenementen. Daarnaast ben ik creatief docent en geniet ervan zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe leuk het is om mooie dingen te maken en dat “kunnen” hierin geen enkele rol hoeft te spelen!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd maak ik het liefst, met mijn Tervuerense herder Sam, kilometers in de natuur. Ook ga ik graag met mijn gezin richting de sneeuw om samen te snowboarden en te skiën. Heerlijk actief in de buitenlucht, gebruik maken van de zwaartekracht en daarna gezellig samen genieten en foto’s en video’s te delen. Vooral de bloopers zorgen dan voor een leuke hilariteit. Sam die gaat natuurlijk met ons mee.

Aan welke workshop van Workshoppen.nl wil je het liefst zelf meedoen en waarom?

Een workshop die ik graag nog een keer zou willen doen is de DJ workshop. Ik heb gitaar gespeeld en in een ver verleden ook in een band. Daarom lijkt het mij fantastische om in de huid van een DJ te kruipen en alle instrumenten letterlijk onder mijn handen te hebben en de techniek te combineren met het creatieve proces van muziek maken.

Waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Je kan mij voor bijna alles wakker maken. Ik slaap heel licht en het liefst zo kort mogelijk want dan kan ik zoveel mogelijk van de dag genieten.

Wat is jouw favoriete plek in Nederland?

Mijn favoriete plek in Nederland is daar waar mijn familie is en dan bij voorkeur buiten of binnen samen bij een openhaard.

Als je met iemand een maand zou mogen ruilen van leven, wie zou dat dan zijn? En waar verheug je je dan het meest op?

Als ik een dag met iemand zou kunnen ruilen zou dat met Cesar Millan of Susan Garrett zijn. De manier waarop zijn communiceren met honden vind ik fantastisch om te zien. Honden zijn zo puur in hun communicatie daar kunnen wij als mensen erg veel van leren. Ik zou zo veel mogelijk ervaring uit die maand halen om daarna met die kennis, andere honden(eigenaren) te kunnen helpen wanneer zij tegen problemen aan lopen.

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.