nl NLNederlands

Even voorstellen: Isa

Voor evenementen heb je personeel nodig en voor personeel hebben we Isa Bouter. Deze drieëntwintigjarige geboren en getogen Enschedese, heeft altijd al affiniteit gehad met evenementen en de horeca.

Bij MANS houd ik me bezig met de organisatie van evenementen en reizen. Verder doe ik de personeelsplanning. Mijn vrije tijd besteed ik vaak samen met vriendinnen op het terras of lekker wandelend in de buitenlucht.

Als je met iemand een maand zou mogen ruilen van leven, wie zou dat dan zijn?

Een multimiljonair, ik zou in 1 maand alles kopen wat ik wil en daar dan mijn hele leven van genieten. Wie niet rijk is moet slim zijn.

Waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Liever nergens voor haha, ik ben erg gesteld op mijn slaap. Ik ben dan ook niet te genieten als ik niet voldoende slaap heb gehad. Als je het dan toch niet kan laten (geheel op eigen risico), mag je mij wakker maken voor een leuk feestje of vakantie.

Aan welke workshop van Workshoppen.nl wil je het liefst zelf meedoen en waarom?

Bubblebal, ik heb nog nooit in zo’n bal gezeten en het lijkt me geweldig om daarmee alle kanten op te stuiteren. Deze staat zeker nog op mijn bucketlist voor de komende zomer.

Wat is het leukste evenement waar je ooit geweest bent en waarom?

Oei, dat zijn er heel veel. Toch denk ik dan aan de Zwarte Cross en Lowlands. Elk jaar gingen wij hier met een stel collega’s naar toe. Sommige collega’s zag je een keer per jaar tijdens het festival. Wanneer je dan iedereen zo met elkaar ziet samenwerken en hard ziet buffelen, vind ik dat heel mooi. Na afloop met z’n allen in de “crew bar” een biertje drinken ter ontlading en de volgende dag weer strijden, geven mij onbetaalbare herinneringen.

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.