Even voorstellen: Manfred

Manfred Geisink is algemeen directeur bij MANS Events. Hij startte ooit met het geven van een graffiti workshop en is inmiddels al sinds 2009 actief in de evenementenbranche.

Het liefst bedenkt hij de grootste en gaafste concepten voor klanten om die vervolgens samen met zijn team perfect uit te voeren. Maar hij vindt het ook heerlijk om af en toe zelf een workshop te verzorgen. Manfred woont in Oldenzaal met Marja & drie bonusdochters Sofia, Giulia, Nadia en zoon Boris.

Leukste event waar je ooit geweest bent:

Fields of Joy Festival, dat hebben we zelf ooit opgezet. In de tijd van het festival kon je door de hectiek er minder van genieten maar de aanloop naar zo’n grote productie is heerlijk om te doen.

Als je met iemand een maand zou mogen ruilen van leven, wie zou dat dan zijn?

Ik ben blij met mijn eigen leven maar als ik zou mogen ruilen dan wellicht met David Attenborough. Wat een geweldige natuurdocumentaires heeft hij gemaakt en wat heeft hij veel gezien. Als er wat meer tijd is, zou ik mij ook graag meer inzetten voor het verduurzamen van de wereld en het beschermen van de natuur.

Aan welke workshop uit het aanbod van Workshoppen.nl zou je zelf het liefst willen doen?

De Workshop Destilleren lijkt me geweldig om eens te doen. Het hele proces hoe drank gemaakt wordt ben ik benieuwd naar.

Wat is jouw favoriete plek in Nederland?

Dat is Rotterdam, ik vind dat een heerlijke stad waar alle culturen samenkomen. Er zijn veel bijzondere plekjes om te bezoeken.