Even voorstellen: Moniek

Moniek is onze vliegende keep. Ze werkt bijvoorbeeld workshops uit en zorgt ervoor dat de hal met materialen netjes georganiseerd is,

Ze zet alles voor evenementen klaar en ruimt het weer op en begeleidt de workshops en de evenementen. Moniek werkt al zes jaar in de evenementenbranche, geeft daarnaast yogalessen en heeft een eigen bedrijf dat zich richt op ontspanning. Een toffe combinatie!

Leukste event waar je ooit geweest bent:

Dat is Fields of Joy! Vijf jaar heb ik onderdeel mogen zijn van dit fantastische evenement waarbij ik hielp bij het maken van de aankleding en de opbouw van de podia voor dit gezellige festival. Om samen met een grote groep van niets iets heel moois te maken, om samen iets te creëren is echt fantastisch!

Aan welke workshop van Workshoppen.nl wil je het liefst zelf meedoen?

Het lijkt mij hartstikke leuk om de Masterchef Experience met mijn familie te doen. We houden wel van een beetje competitie en vooral van lekker eten. Ik denk dat dat een ontzettende leuke dag zou worden. En de Workshop Buikdansen lijkt me ook geweldig!

Wat is jouw favoriete plek in Nederland?

De Tankenberg. Daar bovenop de berg staat een koepeltje en dat is mijn favoriete plekje waar ik uren kan zitten. Er hangt daar een bijzondere energie. Heel lang geleden stond daar ook een kapel voor de Germaanse godin Tanfana juist omdat hier zo’n mooie energie hangt. Maar de zee, daar ben ik ook gek op. Een paar keer per jaar daar lekker uitwaaien, heerlijk!

Wat is iets grappigs dat niet veel mensen van je weten?

Dat ik de serie Friends zo vaak gezien heb, dat ik alle teksten mee kan praten.