nl NLNederlands

De toegevoegde waarde van een evenementenbureau

Wanneer u een event wilt organiseren voor uw bedrijf kunt u ervoor kiezen het in eigen beheer te organiseren of om dit uit te besteden. Hoewel het zelf organiseren van een bedrijfsfeest heel leuk kan zijn, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om uit te besteden.

Een goed personeelsfeest vergt namelijk een professionele planning, en daar komt in de praktijk meer bij kijken dan veel bedrijven van tevoren denken. Bovendien heeft u als CEO, directeur of (office) manager waarschijnlijk al genoeg op de agenda staan. Door uit te besteden kunt u zich blijven focussen op uw primaire werkzaamheden en heeft u de zekerheid dat alles goed en professioneel wordt georganiseerd.

Wat doet een evenementenbureau?

Evenementenbureaus zijn gespecialiseerd in het organiseren van allerlei verschillende events, van bedrijfsopening tot productpresentatie en van personeelsfeest tot festival. Ze kunnen een gedeelte van de organisatie van uw evenement uit handen nemen, of het gehele event voor u verzorgen. Ze hebben vaak een originele benadering van evenementen én de connecties en expertise om die originele ideeën uit te voeren.

Een evenementenbureau kan u helpen met het vinden en boeken van de perfecte locatie en entertainment, maar ook met het ontwerpen van uitnodigingen, een marketingplan, het verzenden van persberichten, het beheren van gastenlijsten, het maken van veiligheidsplannen en meer. Eigenlijk alles wat ervoor zorgt dat het evenement vlekkeloos verloopt!

Voor welk type events kunt u een evenementenbureau inhuren?

Dat kan eigenlijk voor alle events, en voor kleine tot heel grote gezelschappen. Een paar van de populairste events zijn online en hybride events, jubileumevents- en reizen, bedrijfsfestivals, bedrijfsopeningen, events op eigen locatie, productlanceringen, productpresentaties en personeelsreizen.

Waarom een evenementenbureau inschakelen?

Het organiseren van een evenement kan best stressvol zijn, vooral voor mensen die niet dagelijks (grote) evenementen verzorgen. Het kan goedkoper zijn, of lijken, om de organisatie zelf te doen, maar de kans dat er iets over het hoofd gezien wordt is groot. En in zaken als een locatie zoeken, een veiligheidsplan maken of een vergunningsaanvraag doen gaat soms veel tijd zitten. Tijd die de feestcommissie niet aan primaire werkzaamheden kan besteden.

Een evenementenbureau heeft vaak al draaiboeken klaarliggen waardoor geen enkel detail aan de aandacht ontsnapt. En met veel contacten in de branche kunnen zij vaak goede deals sluiten met leveranciers en entertainers. Tenslotte is het fijn als alle medewerkers en gasten van uw evenement samen kunnen genieten en zich geen zorgen hoeven te maken of iedereen kan parkeren en of er genoeg drankjes koud staan.

Kortom, wat zijn de voordelen van een evenementenbureau?

  • Gespecialiseerd in het organiseren van succesvolle events
  • Geen detail wordt over het hoofd gezien
  • Toegang tot de mooiste locaties en het beste entertainment
  • Hulp bij de marketing en branding van het evenement
  • Goede deals met leveranciers Originele benadering en out of the box ideeën
  • Veiligheid en vergunningen professioneel geregeld
  • Geen extra stress of druk voor medewerkers van uw bedrijf

Hulp bij het organiseren van uw evenement

Evenementenbureau MANS Events regelt alles voor uw zakelijke evenementen en andere events. We denken graag met u mee en bruisen van de ideeën om met het beste entertainment, prachtige decoratie en fantastische catering een groot succes te maken van uw event. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.