Even voorstellen: Anouk

Even voorstellen: Anouk

Anouk komt uit Enschede en volgt naast haar werkzaamheden bij MANS Events één dag per week een opleiding aan het Saxion. Als projectmanager is Anouk bij MANS Events verantwoordelijk voor de organisatie van allerlei verschillende evenementen en reizen. Daarnaast zorgt ze dat de draaiboeken klaarliggen en dat de begeleiders helemaal ready zijn om verschillende workshops te begeleiden. 

Wat is jouw favoriete plek in Nederland?

Een specifieke plek heb ik niet echt, wel ga ik het liefst naar bosrijke gebieden. Met een huisje midden in het bos en daar leuke dingen doen maak je mij het gelukkigst in Nederland.

Aan welke workshop van Workshoppen.nl wil je het liefst zelf meedoen?

De leukste workshop lijkt mij de Beach Games. Van allerlei actieve spelletjes heerlijk op het strand. Uitwaaien plus plezier hebben met vrienden lijkt mij een perfecte combinatie. Doordat je bij de Beach Games je eigen programma kan samenstellen is de ervaring het beste.

Wat is iets grappigs dat niet veel mensen van je weten?

Hoe langer en beter je mij leert kennen hoe irritanter en onhandiger ik word.

Als je met iemand een maand zou mogen ruilen van leven, met wie zou dat zijn?

Op YouTube heb je een stel genaamd Kara & Nate. Zij hadden als doel om voor 2021 100 landen bezocht te hebben en daarna verder te gaan naar alle andere landen. Ik zou graag hun hele leven overnemen en alle speciale plekken bezoeken over de gehele wereld. Het YouTube gedeelte zou van mij echter niet hoeven.

Gerelateerde projecten

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl