blank
nl NLNederlands

blank

ATM Chiptuning - Incentive Reis IJsland

ATM Chiptuning - Incentive Reis IJsland

ATM Chiptuning - Motormanagement

Zo, we zijn maar weer eens naar IJsland gegaan. Ditmaal samen met de heren en dames van ATM Chiptuning uit Baarn. ATM Chiptuning is gespecialiseerd in het optimaliseren van de motormanagementsoftware voor verbetering van de prestaties van benzine- en dieselvoertuigen. Én ze claimen wereldheerschappij op het gebied van chiptuning. Een terechte claim.

IJsland is mooi. Prachtig zelfs. Met zijn geisers, kraters, watervallen, zwarte stranden en ijsmeren heeft het aan wildernis en mooie natuur niets te klagen. En met een beetje geluk zie je zelfs het Noorderlicht. Maar ook aan cultuur komt IJsland, en dan met name Reykjavik, niets te kort.

blank
blank

Maar er is ook genoeg te doen!

En dat hebben we dan ook gedaan. Onze eerste activiteit, de landing op het vliegveld, ging soepeler dan het uitspreken van de naam ervan: Keflavíkurflugvöllur. Onze eerste kennismaking met de IJslandse taal is meteen een pittige. Zo pittig dat we de medewerkers de rest van de dag in alle rust en vrijheid Reykjavik hebben laten verkennen. De andere 3 dagen hebben we wel volledig gevuld met leuke dingen om te doen.

Zo hebben we de Golden Circle tour gedaan, daarbij kom je langs de uit elkaar schuivende tektonische platen van Europa en Amerika, de gigantische geiser Geysir en de gouden waterval van zojuist gesmolten ijs. Maar we hebben ook de gletsjers bezocht met een sneeuwscooter, walvissen gespot met een walvisboot en een buggy tour gedaan. En natuurlijk de geothermische verwarmde baden van de Blue Lagoon beleeft. Na deze bijzondere activiteiten hebben we ons elke dag tegoed gedaan aan alles wat IJsland te bieden heeft op het gebied van gastronomie!

En het Noorderlicht? Dat hebben we gezien. Wat een geluk.

Al met al een geweldige incentive reis met een evenzo geweldig gezelschap. ATM Chiptuning heeft de accu in ieder geval weer opgeladen. Bedankt voor deze mooie ervaring!

blank

Sfeerimpressie

Het resultaat

Wij kijken samen met ATM-Chiptuning terug op een zeer geslaagde reis. Vier mooie dagen waarin we unieke activiteiten hebben ondernomen. Opdrachtgever blij en de medewerkers gaan met mooie herinneringen weer samen aan het werk.

Breng gerust uw bolide naar Baarn, want er staat weer een fris en gemotiveerd team klaar om uw auto te chiptunen!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.