nl NLNederlands

Bechtle Beatz Festival

Bechtle direct B.V.

Na twee jaar uitstel was het eindelijk zover: de personeelsreis naar Twente van Bechtle direct B.V. Voor dit bedrijf organiseerden we een weekendvullend programma voor 140 personen, inclusief twee overnachtingen, diverse maaltijden, activiteiten, feest en entertainment.

De medewerkers werden op vrijdagmiddag opgehaald vanaf de twee locaties van het bedrijf, in Eindhoven en Breukelen. Aan boord van de bus werd men getrakteerd op een lekker lunchpakket, waarna een rondleiding bij de Grolschfabriek in Enschede op het programma stond. Daarna werd iedereen feestelijk ontvangen op recreatieterrein Het Hulsbeek, waar een compleet festivalterrein was opgebouwd. Daar volgde een BBQ en themafeest. Overnacht werd in sfeervolle tipi-tenten. De volgende dag was er een ontbijt, een energizer, een keuze-programma met diverse uitdagende activiteiten zoals quadrijden, Wipe-Out en solexrijden en een avondprogramma met DJ en buffet. Na het gezamenlijke ontbijt op zondagochtend werd iedereen weer teruggebracht naar Breukelen en Eindhoven.

Dat het weer wat wisselvallig was, mocht de pret niet drukken. Het was een fantastisch weekend waarin bestaande en nieuwe collega’s elkaar beter hebben leren kennen. Over Bechtle Beatz festival zal nog lang worden nagepraat!

Sfeerimpressie

Reactie klant

“Wij zijn nog heerlijk aan het nagenieten van een topweekend! Bedankt voor de goede zorgen dit weekend, het was geweldig!”

Opdrachtgever

Bechtle direct B.V.

Gelegenheid

Personeelsreis

Type beleving

Bedrijfsfestival

Deelnemers

140

Locatie

Oldenzaal

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.